Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

znowu problem

krajewski12

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

kupilem nowego cs i wchodze w eq i taki blad

failed to retriveve item to server . please to try access your invectory at a lite time tak samo nie moge grac turniejówek bo nie wyszukuje mi serverow help me 

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

Musisz poczekać troche czasu jakieś problemy są.Ja też tak miałem po 30 min wszedłem znowu na cs i już mogłem grać turnieje i itemki w eq miałem.

"Upadli powstaną"

Opublikowano

Kupowałes konto przez steam czy z innej strony lub konto czyjeś ? Mogłeś kupić zbanowane konto i nie pograsz wtedy. Dlatego polecam kupowac z orginalnych zrodel.

"Upadli powstaną"

Opublikowano

Jakbyś miał bana, to pisało by że masz bana, a tu pisze żebyś poczekał i wszedł za chwile.
Zresetuj całego steama (pewnie to robiłeś), daj się na offline/online, router możesz też zresetować (ew. kabel od internetu, jeśli nie masz routera).

1iiv6g.png

Opublikowano

stary ja wylaczam na noc z pradu wszystko wiec wczoraj tez resetowalem 

aa, to już kilka dni masz... dziwna sprawa. Kumpel nawet po zbanowaniu "społecznym" (nie może mieć avataru itp.) w giere sobie pyka.. Ale miałem raz taką akcje, że rangi nie widziałem, w ogóle nic nie widziałem - zresetowałem steama i wszystko było okej.. dziwny przypadek, jakby cie z serwerami nie łączyło.

Napisz do VALVE ;) support.steampowered.com/kb_cat.php?id=94 i kilknij "Contact Steam Support".. nic innego nie mogę ci doradzić. CHOCIAŻ...

Wejdź sobie w komendy startowe, wpisz -insecure (powoduje wyłączenie VACA), wyjdź, usuń tą komende, zresetuj steama i wejdź ponownie. Zobaczymy, może reset VAC'a pomoże.

1iiv6g.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...