Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

AnimeGunz New Private Server

davis

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

A niewyraźnie napisał? Chyba po to założył temat i dał swoje gg -.- Po co spamujesz?

Davis - najlepiej załóż własną stronę i tam się zajmuj rekrutacją.

Opublikowano

i ja możę pogram ... ale zaproś ludzi i zrób wielki start bo jak zaczniesz server co będzie mało osób to kicha ... ALE jak zrobisz datę odpalenia to na start powinno być więcej osób. Napisz o tym na paru listach top 100 co by było więcej graczy ... ja ci polecę Xreme top 100

• 3 tygodnie później...
Opublikowano

Server jednak nie wypali . Poniewarz davis nie ma kompa 24/dobę.Jeżeli znalazł by kilku "sponsorów" kturzy złożyli by się

cos około : 10-15 zł . Uzbierało by się to 150zł na miesiąc. Piszę to poniewarz DAVIS ( na euro gunz nick to : NEVERSAYDIE ) Napisał mi to na GG .

Opublikowano

kurwa mi tez to wyslal i jakos zyje -_-"

a gadalem z Davisem mialem byc hosterem a nawet niedostalem plikow do serva zeby go hostowac a mogl by stac ok 15-20h dziennie

Opublikowano

@up ... co wniosłeś?

A poza tym róbcie konta na * ... kiedyś się dorobicie ... poważnie dają tam kaskę, ale jak byście byli mili to możecie w refere wpisać * a dostaniecie parę groszy GrAtIS

//Akurat

warn

• Dodaj nową pozycję...