Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Gra z botami? nie to bronz:)

Loth Sugan

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

jyJf.png

Kolega stwierdzil ze nie da sie wygrywac w tej dywizji  ( bronz III)zagralem pare gier 100% winow. Jak ci ludzie wbili ten 30 lev?

Porada dla osob ktore staraja sie wybic z tej dywizji a sa dobre. Brac postac ktora szybko pushuje linie. Adc troche ryzykowne ale nasz team jest taki ze pcha sie do przodu wiec czemu by tego nie wykorzystac;)

u1lc.png
Opublikowano

W goldzie gorzej niż na bronzie bo tam idzie wyczarować a tutaj 4 osoby wybalastowane xD

zależy  ale często w przeciwnych teamach też się zdarzają. oczywiście nie zwraca nikt na to uwagi i nadal płaczecie, że ciągle u was w teamie, eh 

Opublikowano

ja na mainie mam d1 west i sobie sie bawie na brazie oto rezultaty (troche troll buildy i malo cs poniewaz tam sie licza kille) wiec nie jest tak trudno,mam nadzieje,ze spotkamy sie w brazowym soloq  :ninja:

1397552421-U1128348.jpg

Opublikowano

Też sobie uświadomiłem że elo hell nie istnieje po tym jak stompowałem gówna z silver IV na eaście ( A mam tylko gold I na weście) 

Proszę cię, nie porównuj westa do easta. Na weście już w b1 reprezentują lepszy poziom niż platyna na eascie. Może nie mają takiego skilla do outplaya, ale team play i kultura jest o wiele większa. A jak wiadomo większość gier sie przegrywa przez flame i gadanie.

Ale elo hell istnieje, od 5 do 3 dywizji zazwyczaj gówna grają, a potem już przychodzi poziom

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...