Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

SurvCraft

TreQuS

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

informacje.png
IP: survivaluweeka.hostmc.pl
---
Sloty: 20
---
Typ: Survival
---
PvP: Tak
---
Premium: Nie
---
Nether: Tak
---
Potwory: Tak
---
Zwierzeta: Tak
---
Whitelist: Nie

administracja.png
TreQuS, xShiftyPowers

pluginy.png
fajne

informacjedodatkowe.png
Wchodzimy na serwer i respimy sie na górze a następnie idziemy w swiat :D
@Edit
SERWER WYSTARTOWAŁ!

Opublikowano

Wspanialy spawn, dobrze opracowane autorskie pluginy, brak lagów, ogarnieta administracja, takich serwerow to ze swieca szukac!

Opublikowano

Opinia serwer Dupiany mają tam wgrany Fake Slots...maja pewnie na 5 slotów tak rangi..ehh jest tylko GRACZ i to jeszcze dupiany

Administracja najstarsza osoba 13 lat hmm Spawn - dupiany  krzywe wszystko ;p Nie WCHODZCIE! NIE POLECAM

post-797478-0-22852600-1429556938.png

Opublikowano

Opinia serwer Dupiany mają tam wgrany Fake Slots...maja pewnie na 5 slotów tak rangi..ehh jest tylko GRACZ i to jeszcze dupiany

Administracja najstarsza osoba 13 lat hmm Spawn - dupiany  krzywe wszystko ;p Nie WCHODZCIE! NIE POLECAM

Spoko teraz ci ja ci cos powiem..

1. Budowales spawna a na drugi dzien sobie do eq wziales prota 4 5/2 diamentowe i zabijales nowych graczy, odebralem ci prawa i wyje**les mnie kidzie ze skejpa i powiedziales ze jestem szmata..

A co do fakeslotsa to mam 1,5 gb ramu a mam tylko 15 slotow max wiec je dodalem elo ;)

79u9vczp21lu.png

Opublikowano

po 1.nawet nie wzielem prot 4 ;) chcialem postraszyc graczy po 2. budowałem spawn tak by byl CHUJ*WY bo zauważyłem fakeslots a nadal sądze ze macie 5 slot... NADAL NIE POLECAM administracja ma 13 lat maxx

Opublikowano

po 1.nawet nie wzielem prot 4 ;) chcialem postraszyc graczy po 2. budowałem spawn tak by byl CHUJOWY bo zauważyłem fakeslots a nadal sądze ze macie 5 slot... NADAL NIE POLECAM administracja ma 13 lat maxx

Wiem bo widzialem invsee aha i co to "CHU**A" to dostaniesz zaraz ostrzezenie ;]

Macie ;]ok80ta3hu87n.png

Opublikowano

hahahaha NIE POLECAM!! serwer dupiany... 

Nie ma takiego slowa jak dupiany aha i jeszcze nawet nie pograles wszedles zabili cie gracze i zamiast isc kopac to mi ryczales ze chujowy serwer elo

Opublikowano

hahahaahahaha idz wieśniaku ;P nie bede robił z tego offtopa.......jak taki kozak jesteś na pw pisz

Opublikowano

Spawn 30x30 . Co minute serwer się wyłącza. Mogliście zrobic coś lepszego a nie takie cos ...

@Edit to są chyba jakieś żarty nie można normalnie wejsc na serwer bo po prześciu 10 kratek kickuje cię z wiadomością "Server Closed"

00768247823007970726.jpg

Opublikowano

Serwer nie wytrzyma na tak słabej maszynie można wykupic lepszą , zatrudnic dobrego technika i budowniczego bo z tego co widzę to masakra ...

00768247823007970726.jpg

Opublikowano

Spawn 30x30 . Co minute serwer się wyłącza. Mogliście zrobic coś lepszego a nie takie cos ...

@Edit to są chyba jakieś żarty nie można normalnie wejsc na serwer bo po prześciu 10 kratek kickuje cię z wiadomością "Server Closed"

robie serwer caly czas

Opublikowano

Serwer przyznam no ... Slaby. Chcialbym pomoc ci w konfigurowaniu pluginow jako technik
. Drop expa z stone - masakrycznie duzy to gracze w 1h by mieli eq diax prot 4 5/2
xavierxminecraft2003 <- 2003 to rocznik mojego brata, a powinno byc 1994;p

//

Opublikowano

Powodzenia w znalezieniu graczy, ten serwer padnie a nawet już powoli pada...

Administrator teleportuje się do mnie po czym bije mnie diaxowym mieczem (dokładnie Sharpness IV)

Raz udało mi się go zabić po czym wziąłem jego eq, należało mu się.

I co potem? Wziął jeszcze lepsze eq prawdopodobnie zjadł koxa po czym ponownie się do mnie teleportował.

Administracja na tym serwerze ma maksymalnie 10 lat, a przynajmniej tak się zachowują :)

Nie wbijajcie na ten serwer, o ile można to nazwać serwerem...

Opublikowano
NswMnBE.png

Autor grafiki @humannus

Witajcie.

Z dniem dzisiejszym wprowadzamy obowiązkowy baner, który musi znaleźć się w każdej publikacji z nowymi prefiksami.

Robienie bannera na stronie jest intuicyjne, jednak przygotowaliśmy dla Was powyższy tutorial, który ma to dodatkowo ułatwić.

Strona, na której zrobimy taki banner znajduje się

tutaj.

craftbanner.com

Na dodanie bannera macie równe 3 dni.

W przypadku niejasności po dodatkowe informacje zapraszamy na PW - lub @Blezur.

Team Minecraft

|| exLider Minecraft || exMPC Media Lider || exModerator Single Player || exModerator Lineage2 || exModerator 4Story || exModerator Tibia || VIP ||

• 2 tygodnie później...
  • 4 tygodnie później...
Opublikowano

mowie do chu*a zamknijcie temat... admini tak naprawde mieli mutatory i mieli po 10 lat ._.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...