Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

3 dniowy ban za takie coś T_T

Bondzowi

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Yasuo [00:43:10] FUCK YOUR MOM VI!

No i dobrze, powinien być perm. Zobaczymy jak tobie zgwałcą matkę cebulaczku

Opublikowano

Wyzywacie go że powinien mieć perma. Ciekawe czy każdy z was jest taki święty? U was to powinno być po 10 permów na każdego...

@topic

następnym razem ignoruj typa albo nie pisz nic :)

Opublikowano

Wyzywacie go że powinien mieć perma. Ciekawe czy każdy z was jest taki święty? U was to powinno być po 10 permów na każdego...

@topic

na mnie napewno ;)

Opublikowano

No i dobrze, powinien być perm. Zobaczymy jak tobie zgwałcą matkę cebulaczku

Zapomniałem, że eryś jest bogiem ciszy i zawsze zachowuje spokój.

Opublikowano

Tak motzno każdego do jednego worka XDD

W ogóle to ten ban zasłużony mimo wszystko, lawl. Nadal nie rozumiem jak można być tak into game żeby od gwałcenia matek wyzywać XDD

Opublikowano

@topic

hahaah dokładnie , każdy kurwa takie wielce święty. W takim razie każdy perma powinien na tym forum dostać na forum BA w ogóle lola by nie było

Opublikowano

hahaah dokładnie , każdy kurwa takie wielce święty. W takim razie każdy perma powinien na tym forum dostać na forum BA w ogóle lola by nie było

Ja bym na przykład nie dostał, bo nie mam za co, więc tak średnio ://

Opublikowano

I tak dziwne , bo kiedyś już po grze na podsumowaniu koleś napisał , że mi całą rodzine zabije i takie tam :P zrobiłem ss wysłałem do supportu i napisali , że nie mogą go zbanować , że na pewno dostanie bana za reporty kiedyś ;> heh

Opublikowano

I tak dziwne , bo kiedyś już po grze na podsumowaniu koleś napisał , że mi całą rodzine zabije i takie tam :P zrobiłem ss wysłałem do supportu i napisali , że nie mogą go zbanować , że na pewno dostanie bana za reporty kiedyś ;> heh

Bo support ssie, oni tam takich uprawnień nie mają ale jakbyś wysłał to do prawilnych rioterów to nie wiem czy na banie by się skończyło

Opublikowano

To tyle na temat, dalej szukac nie musialem. Sorry ze zapytam ale, ile masz lat ze w glupiej internetowej grze wjezdzasz typowi na matke i to takimi tekstami?

Moze my powyzywamy twoja... fajnie bedzie?

Nim poleca na mnie hejty, nie jestem wcale swiety, sam czasem sie pokloce z innymi, ale nie jade zalosnymi tekstami po kogos matce...

Opublikowano

Ludzie? Nie znając się na Trybunale piszecie takie bzdury. To jest raport jak za negatywne nastawienie do gry. Czyli max kilka dni.

14960923606106021851_thumb.jpg

[*] Buy 15.05.2002r. - Rip 29.10.2006r. [*]

Mój szczurek :(

Opublikowano

Ja dostałem bana na 3 dni dlatego, że wyszedłem z gry a raczej client lola mnie wywalił, praktycznie wszystkich graczy w grze wywaliło ( patrzyłem na lolkingu ) a ja dostałem bana :D nie wiem dlaczego na 3 a nie na jeden 1dzień, wtedy wyszedłem pierwszy raz od roku.

Yasuo [00:43:10] FUCK YOUR MOM VI! - i ja bym dał perma ;)

Słowo ‘Bóg’ jest dla mnie niczym więcej niż wyrazem i wytworem ludzkiej słabości, a Biblia zbiorem dostojnych, ale jednak prymitywnych, legend, które są ponadto dość dziecinne. Żadna interpretacja, niezależnie od tego jak subtelna, nie może (dla mnie) tego zmienić.Albert Einstein

Opublikowano

Ban zasłużony ale to nie zmienia faktu, że ten trybunał powinien być zablokowany dla cebulaków. Przyjdzie Ci taki pacan i każdego ukara, a potem wstajesz, zjadasz sniadanie, logujesz sie i ban za damski chuj xD

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...