Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Pomoc w doborze

Paaaapin

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam mam takie części : amd athlon x2 7750,  takie ramy 

http://hexus.net/tech/news/ram/16617-a-datas-xpg-gaming-series-offers-tri-channel-memory-intels-core-i7/

2x 1 gb dd2, dysk samsung hd502ij płyta główna m3a-h/hdmi (ale nie jestem pewny czy działa niestety) i potrzebuje pomocy w doborze zasilacza (karte graficzną upatrzyłem sobie radeona hd4650) no i tam co trzeba by było wymienić to napisać możecie jak można, z góry dziękuje za pomoc. A i jeszcze jedno fundusz niestety jest z 400 zł ....

Opublikowano

Zasilacz Corsair VS 450W albo SilentiumPC Deus 500W

Pomogłem? Daj LIKE

Ciebie to nic nie kosztuje! Ale mnie motywuje

Opublikowano

a jakby trzeba było kupić płyte główną to coś w rozsądnej cenie dostane do tego zestawu ? zapytam jeszcze o karte graficzną, czy taka wystarczy na nowsze gry na niskich/średich detalach 

@Edit zasilacz wybrałem ten 450, myślę że starczy narazie nic nie zamierzam wymieniac max to ram dołożyć

Opublikowano

O ile się nie myle to ten AMD jest na Socket AM2+ to raczej nic sensownego nie dostaniesz

Pomogłem? Daj LIKE

Opublikowano

crysis 3 to nawet na gtx 770 wymięka.

Z wot'em to jest różnie optymalizacja gry jest dziadowska i na 1 sprzęcie pójdzie lepiej a na drugim gorzej.

Crysis 3 zapomnij, fc3 zapomnij, crysis 2 'może' na lowest w 800x600.

graphic.png
Opublikowano

O w WOTa pograsz w Crysis 3 nie

Crysis 2 powinień ruszyć

Pomogłem? Daj LIKE

Opublikowano

HD 7770 Ale czekaj masz 400zł na zasilacz i karte czy sam zasilacz?

Pomogłem? Daj LIKE

Opublikowano

karte oddzielnie bo mam od brata wziąć mam 3 do wyboru hd 7770, gtx 260, hd 4650 a zasilacz ten za 160 co pisałeś wezmę i to do 400 to ta płyta główna jak nie będzie działać i 2 gb ramu 

@ czyli 400 nie licząc karty

Opublikowano

i już z 4 gb ramu procesorem 2x 2.8 kartą graficzną hd 7770 i zasilaczem tym corsair VS 450w pogram w sensowne tytuły na normalnych detalach ?

@Edit jak ta moja płyta główna nie będzie działać to wezme taką samą, myślę że zadziała :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...