Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Jednak nie da rady dostać skina do ashe i sivir. Poniżej dowód

MrsTysia

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

i to jest nie fer! inni dostali my nie dostaniemy!

Dostaliśmy. 3 Skiny. Jednak i tak biedne. Bo Tristana nie zbyt ładnym skinem jest. Alistara jakimś cudem nie dostałem. A skin do Garena Mroczny Rycerz w porównaniu z Comando.. To bez Komentarza.

1326728565-U383707.png

Opublikowano

IMO taka Woad Ashe czy Bandit Sivir jest w uj lepsza od drewniaka RITO Tristany... A Garena Mrocznego każdy serwer może dostać...

Opublikowano

Zitinho, jesteś typowym przykładem.  A dokładniej powodem czemu Polacy mają zrujnowaną opinie.

Nie dość że obrażasz ludzi, to jeszcze swoich rodaków co jest jeszcze śmieszniejsze.

I nie, nie podnoszą skilla. Jednak Mi się osobiście nie podoba Garen przez co nie chcę nim grać.

A skiny są po to by zachęcić i urozmaicić gre.

1326728565-U383707.png

Opublikowano

:D

36ba69e260a3c685gen.jpg

Słowo ‘Bóg’ jest dla mnie niczym więcej niż wyrazem i wytworem ludzkiej słabości, a Biblia zbiorem dostojnych, ale jednak prymitywnych, legend, które są ponadto dość dziecinne. Żadna interpretacja, niezależnie od tego jak subtelna, nie może (dla mnie) tego zmienić.Albert Einstein

Opublikowano

Ten caly support jest śmieszny. Całe odpisanie polegana ctrl+c/v i tyle. Skiny i tak nie były jakieś niewiadomo super więc o co chodzi? :P

Dłuższej grafiki się nie dało?

Opublikowano

Ten caly support jest śmieszny. Całe odpisanie polegana ctrl+c/v i tyle. Skiny i tak nie były jakieś niewiadomo super więc o co chodzi? :P

Ja to widze troche inaczej. Jesli dziennie dostajesz 500 (randomowa liczba) maili na temat darmowego skina do Sivir, bedziesz odpisywal na kazdy piszac od zera ciagle to samo? Nic dziwnego ze wklejaja formulki.

Opublikowano

Pragnę zauważyć że oni musieli wcześniej grać na EUW i EUNE i mogą dostać wszystkie 3 skiny jakie my możemy więc pozdrawiam RIOT Games.

A ja pragnę zauważyć ze za free byli 7 skinow. Te 3 które wspomniales do tego teemo panda i regeborn mundo i jak ktoś wykorzystal chwile nieuwagi riotu to jeszcze riot blitzkrank i arcade hecarim

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...