Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Jednak nie da rady dostać skina do ashe i sivir. Poniżej dowód

MrsTysia

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Spamuje do nich lecz jak narazie dostalem tylko wiadomosc: 'Niestety nie mozemy tego zrobic, wszyscy dostali tylko nie ty wiec spierdalaj'.

Spam more !!!

I tak skiny zrabane ale kilka wiecej skinow w kolekcji to zawsze cos ^^ ( +50 )

Albicoolvod->Katatuki

d64cee27e8dd47f0bbd3738cee5a7cce.png

Opublikowano

Dostaliśmy. 3 Skiny. Jednak i tak biedne. Bo Tristana nie zbyt ładnym skinem jest. Alistara jakimś cudem nie dostałem. A skin do Garena Mroczny Rycerz w porównaniu z Comando.. To bez Komentarza.

Comando skiny są krzywe, żeby nie powiedzieć że bardzo krzywe. Jakoś wole dreadknighta.  Generalnie, szkoda że oni tam mają tych skinów za free więcej, ale to tylko useless skiny, komu to potrzebne żeby gry wygrywać.

LoL Platinum noob | osu! #39k | http://youtube.com/user/DelterYT

Opublikowano

Ja to widze troche inaczej. Jesli dziennie dostajesz 500 (randomowa liczba) maili na temat darmowego skina do Sivir, bedziesz odpisywal na kazdy piszac od zera ciagle to samo? Nic dziwnego ze wklejaja formulki.

Jeśli dostają takie same wiadomości to powinni tak samo odpisywać. Ja napisałem iż znajomy to mi przysłał, to dostałem wiadomość jak każdy 'Każdy region ma swoje promocje" Co było śmieszne.

Pytanie było te same lecz. tym swoim kopiuj wklej ośmieszają się. Bo możesz dostać od kogoś ów skiny, nie wiedzieć skąd je ma. I dostaniesz to co każdy czyli 'Każdy region ma swoje promocje"

1326728565-U383707.png

Opublikowano

PLACZECIE A MY DOSTALISMY 3SKINY TRISTANA GAREN I ALISTAR ONI TYLKO PO 1 KAZDY NA INNY SERVER!!!!!

Garena wszyscy dostali ;) Tak samo jak Tristany ;) Tristana jest na ogólnym Lola a Garen też jak by nie patrzeć, tylko, że na ogólnym twi...

Słowo ‘Bóg’ jest dla mnie niczym więcej niż wyrazem i wytworem ludzkiej słabości, a Biblia zbiorem dostojnych, ale jednak prymitywnych, legend, które są ponadto dość dziecinne. Żadna interpretacja, niezależnie od tego jak subtelna, nie może (dla mnie) tego zmienić.Albert Einstein

Opublikowano

Jeśli dostają takie same wiadomości to powinni tak samo odpisywać. Ja napisałem iż znajomy to mi przysłał, to dostałem wiadomość jak każdy 'Każdy region ma swoje promocje" Co było śmieszne.

Pytanie było te same lecz. tym swoim kopiuj wklej ośmieszają się. Bo możesz dostać od kogoś ów skiny, nie wiedzieć skąd je ma. I dostaniesz to co każdy czyli 'Każdy region ma swoje promocje"

Źródło skina mogą rozpoznać po kodzie który im wysłałeś...

cg4h.png

Obecnie gram na prywatnym serwerze World of Warcraft - Sunwell.pl

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...