Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Szukam moda na vixa.eu

DzemooR

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Tak jak w temacie, dla mnie to czarna magia i nie umiem dodać vixa.eu do moda od Kamer'a, więc proszę może mi ktoś prosić? Poproszę link do downloadu oraz skana :)

Opublikowano

Potrzebuję kogoś, kto mi pomoże, jak dodać do auto pick, medale konne, @REF

Zeby widziec medale konne to wrzuc item.eix/epk z clienta servera na ktorym grasz do clienta tam gdzie masz moda 

A jesli nie, to nie wiem jak zrobic wpisy do item_proto modka

Jesli chcesz auto pick up to musisz zrobic item_proto kamer moda i tam dodac wpis medalu konnego, zeby tylko medal konny widzial

1386175744-U112610.png
Opublikowano

Zeby widziec medale konne to wrzuc item.eix/epk z clienta servera na ktorym grasz do clienta tam gdzie masz moda 

A jesli nie, to nie wiem jak zrobic wpisy do item_proto modka

Jesli chcesz auto pick up to musisz zrobic item_proto kamer moda i tam dodac wpis medalu konnego, zeby tylko medal konny widzial

Medal mi widzi, z tym nie ma problemu, nie wiem gdzie zrobić ten wpis do auto pick oraz, jak go wpisać.

Opublikowano

Medal mi widzi, z tym nie ma problemu, nie wiem gdzie zrobić ten wpis do auto pick oraz, jak go wpisać.

To jak go widzi to co ty chcesz jeszcze ? xD

1386175744-U112610.png
Opublikowano

To jak go widzi to co ty chcesz jeszcze ? xD

Nie wiem czy dobrze mnie zrozumiałeś, widzę medale, ale nie widzę go w liście auto pick, rozumiesz, nie widzę go na tej liście i nie mogę zaznaczyć, żeby tylko ten item mi podnosił.

Opublikowano

Nie wiem czy dobrze mnie zrozumiałeś, widzę medale, ale nie widzę go w liście auto pick, rozumiesz, nie widzę go na tej liście i nie mogę zaznaczyć, żeby tylko ten item mi podnosił.

Wiecej Ci nie pomoge. Ja zawsze uzywalem moda ktory widzial tylko wybrane itemy, klikalem reke i mi podnosil tylko to co bylo przydatne, czyli np : na pandoraMT2 podnosil tylko sztabki a reszte smieci ktore dropily nie widzial bo nie byly dodane od item_proto moda.

1386175744-U112610.png
Opublikowano

Pewnie żeby go podnosił ;)

Tak, żeby podnosił medale, ale przy wybieraniu, jakie mają być podnoszone itemy, nie ma tam medali, nie wiem co robić

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Tak jak w temacie, dla mnie to czarna magia i nie umiem dodać vixa.eu do moda od Kamer'a, więc proszę może mi ktoś prosić? Poproszę link do downloadu oraz skana :)

Mógłbym prosić Login Packet, Report do Vixy.

Z góry dzięki :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...