Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Cs: GO

232

Rekomendowane odpowiedzi

Bywalec
Opublikowano

Witam, nigdy nie miałem możliwości używać steam a chciałbym pograć w CS:Go czy może mi ktoś opisać co trzeba mniej wiecej zrobić krok po kroku aby pograć. i prosilbym o link do strony gdzie w miare tanio kupie klucz do cs-a 

dam Like

.

Opublikowano

g2a.com - 24zł paypal / paysafecard / karta

Pobierasz steam, zakładasz konto, wpisujesz kod cs'a, pobierasz, instalujesz, grasz.

Opublikowano

Kupujesz na steam poprzez pare płatności do wyboru ją za pcs kupiłem instalujeszz i grasz.następnym razem pięć w dziale counter strike. Możesz też na alego lub innych stronach ale tam jest drożej i mniej pewnie. Możesz też czekac na promocję steam. Zamiast 60 zł to 10 zł.

"Upadli powstaną"

Opublikowano

g2a.com - 24zł paypal / paysafecard / karta

Pobierasz steam, zakładasz konto, wpisujesz kod cs'a, pobierasz, instalujesz, grasz.

dlaczego tak brzydko kłamiesz. na g2a cs go nie kosztuje 24 zł tylko 37

Opublikowano

NA allegro poszukaj. Ja znalazłem za 20 zł i zrobiłem temat niestety usuneli

Potrzebna pomoc w robieniu grafiki/intra? Pisz! Znajdziesz mnie w pogaduszkach ;). Zagraj ze mną w Dead Island . Pisz na pw!

Bywalec
Opublikowano

mam taki problem, kupiłem kod a gdy próbuje go wpisać wyskakuje że juz posiadam tą gre, próbowałem od nowa zainstalować steam i nadal nie pomaga, klucz kupiłem na allegro. Można coś zrobic ?

.

Opublikowano

Zapewne masz już go na koncie przypisanego ?

Sprawdź w bibliotece gier czy nie masz tam cs go :)

Licze na Like !

Masz jakieś pytanie? Napisz mi na PW.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...