Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Propozycja :P

prokiller00

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam. Siedzę już chwilkę na tym forum a w szczególności w dziale warrock i widzę co się dzieje. Często jest tak że jakieś dziecko neo ( www.dziecineo.pl) zakłada nobskie tematy w ogóle nie są one związane z wr tylko jakieś bzdury których się nawet czytać nie chce. I wiele osób pisze w taki sposób ,, Prosze o bana dla tego użytkownika" a zaraz inni i tak się robi kilka stronek kiedy na forum nie ma moderatora. I tu pojawia się moja propozycja żeby karać tych użytkowników którzy nic nie wnoszą do tematu a piszą takie wypowiedzi . Takie coś zalicza się pod spam ale większość moderatorów patrzy na to z przymkniętymi oczami.

PS: nie zakładam ankiety bo o tym decydują tylko moderatorzy.

k2networkiv2.png
Gość KrZySiEqq xDD
Opublikowano

a ja bym dał jeszcze jednego moderatro który siedzi na mpc długo i by czuwał w tym dziale jak jest moderator to on przejzy temty zamknie co niepotrzebna zbajuje pierwszego spamera z listy i idzie dalej cos robić ten dział należu doprowadzić do porządku siedze na mpc długo i widzkiedy trzeba było zamknąc temat i dać bana dla spamera nikogo niebyło prosze też o inetrwencje administracje najlepiej dać 3 moderatr na próbe czy sie sprawdzi czy nie ale takiego co naprawde siedzi na mpc. nie chodzi o tematy tylko o czas.

Opublikowano

np. pr00killer ;], ja tez siedze caly czas na mpc ale nie mam zadnego doswiadczenia w forach staram sie pisac na temat...moze zrobcie ankiete na moderatora i kazdy złozy swoją propozycje kto mogłby nim byc..albo kilku kandydatow i głosowanie...bo rzeczywiscie 2 moderatorow na takie forum gdzie srednio co 5 minut jest jakis post a co trzeci jest spamerski to troche racja...

Pozdrowionka ;D

Jeżeli pomogłem, daj tyle, na ile u Ciebie zasłużyłem.

Gość KrZySiEqq xDD
Opublikowano

ja na mpc siedze dość długo mam doświadczenie z forami byłem mode i adminem na paru zakładam też własne znam warrocka moge pomagać ludziom siedze cały czas na mpc prawie. jak jestem na kompie to siedze też na mpc zna angielski i umiem programować, no ale co jeżeli kaka jest moderatorem warrock'a i bardziej lubi tibie niz wr to sory ale on bedzie siedział na tibii. a admini zawsze mogą wziąść 3 moda na próbe i jak sie sprawdzi to może zostać.

• Dodaj nową pozycję...