Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Zapowiedź] MoriaMt2

Gość Nukeу

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 55
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Wszystko fajnie i ładnie ale odstrasza mnie system ulepszeń, z przyjemnością bym zagrał gdyby się zmienił :)

Powodzenia na starcie :)

Bedzie ankieta, i pomylismy nad zmiana :)

Opublikowano

Leci raport!
Nie masz prawa do korzystania z naszej grafiki! Daje Ci 24h na usunięcie całej grafiki stworzonej przez nasz zespół! 

Plików Morii i tak nie masz więc nawet w 50% nie będzie tak dopracowane jak nasza Moria.

Opublikowano

Leci raport!

Nie masz prawa do korzystania z naszej grafiki! Daje Ci 24h na usunięcie całej grafiki stworzonej przez nasz zespół! 

Plików Morii i tak nie masz więc nawet w 50% nie będzie tak dopracowane jak nasza Moria.

WASZA grafika zostala usunieta.

Opublikowano

Leci raport!

Z waszej grafiki ? mmm , dawaj jakieś ss że to twoja grafika cokolwiek :)

Może pierw usuńcie zapowiedź, bo napisałem do Paciuli już żeście mu całą grafikę zajebli. ;)

Hahahhahaha, ja nie wiem czy twoja nazwa to jest jakiś twój zj*bany server ale poprostu zazdrościsz serverka cieniasq :)

1390672867-U1080175.png

wom2 <---------- Tu gramy nick : blackhawk/BogTejGry

Opublikowano

Z waszej grafiki ? mmm , dawaj jakieś ss że to twoja grafika cokolwiek :)

Hahahhahaha, ja nie wiem czy twoja nazwa to jest jakiś twój zj*bany server ale poprostu zazdrościsz serverka cieniasq :)

Proszę bardzo cwaniaczku, zapoznaj się z tym.

http://www.mpcforum.pl/topic/853103-moria-dedyk/

Zdjęcia psd szablonu strony morii też byś chciał zobaczyć?

Nawet 3/4 opisu jest zerżnięte z mojego serwera, nie wiem czy się ciszyć że mój serwer dał komuś inspiracja, czy płakać, że tacy ludzie którzy nie potrafią nic własnego wymyślić nadal istnieją...

Opublikowano

Proszę bardzo cwaniaczku, zapoznaj się z tym.

http://www.mpcforum.pl/topic/853103-moria-dedyk/

Zdjęcia psd szablonu strony morii też byś chciał zobaczyć?

Nawet 3/4 opisu jest zerżnięte z mojego serwera, nie wiem czy się ciszyć że mój serwer dał komuś inspiracja, czy płakać, że tacy ludzie którzy nie potrafią nic własnego wymyślić nadal istnieją...

ym, z tego co widze czepiasz się tego że mamy taką samą nazwe , no sory "moria" łatwa nazwa i prosta , a twój server jest wylaczony przez 2 lata więc człowieku zamknij się ... a w prezce nie ma nic takiego co jest u was lol ?

1390672867-U1080175.png

wom2 <---------- Tu gramy nick : blackhawk/BogTejGry

Opublikowano

Dlaczego niby?

Pomyliłem tematy po prostu , nie znam was. Ale  widać , że dbasz o opinie serwera , więc także polecam gorąco ;]

Opublikowano

Poprawione napisy. :)

Pierwszy filmik reklamujący server! :)

Opublikowano

Zagrałbym, ale z tego co widzę to max 50 osób na starcie. Poza tym serwery medium i hard odstraszają.

Jeśli chcecie się wybić polecam zmienić max lvl np do 150 i zmienić na medium/easy, przyszłoby około 60% graczy więcej. Ale to już wasza sprawa, powodzenia :)

Opublikowano
Z waszej grafiki ? mmm , dawaj jakieś ss że to twoja grafika cokolwiek  :)

Co za nieogar, hah.

WASZA grafika zostala usunieta.

Serwer słaby, nic nowego. A już na starcie kradną grafike. Co dalej?

Heniek.

Opublikowano

Co za nieogar, hah.

Serwer słaby, nic nowego. A już na starcie kradną grafike. Co dalej?

Nie wiesz o co chodzi to sie nie wypowiadaj :) wbij na server a pozniej oceniaj. ;)

Opublikowano

Jak dla mnie choynia i szkoda czasu na taki badziew poniewaz jest 5x razy wiecej serwerow lepszych z innymi dodatkami.

Opublikowano

Jak dla mnie choynia i szkoda czasu na taki badziew poniewaz jest 5x razy wiecej serwerow lepszych z innymi dodatkami.

Polecam wbic na server poniewaz na serverze jest duzo nowych nowosci i wiele innych rzeczy ktorych nie ma zawartych w prezentacji. ;)

Opublikowano

kiedy podasz link do pobrania ? multiupload 

Jutro tak gdzies rano :)

Opublikowano

Niestety wystapily male problemy i client pojawi sie troche pozniej ale napewno zdazycie sciagnac bo bedzie na 5 hostingach ;)

Opublikowano

Bony max wchodzą ? Skąd truta stal bojowy ? Co ile biologa się oddaje ? Jak często itemy do biologa lecą ?

1.Tak

2. Truta rip/niebieska smierc, stalki/bojowe red las

3.Co 1 sek ale pozniejszy bodajze co 15min

4. Lecą tak jak na medium czyli dobrze :P

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...