Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Nowe Gry

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siema,

Ocencie te gry (chce wypowiedzi tylko od posiadaczy lub tych co grali w te gry):

-James Cameron’s Avatar

-Free Realms

-Fallout 3

-Mirror’s Edge

-Borderlands

Mam takiego kompa, ze powinny mi pojsc.

Napiszcie czy warto sciagac i wogole instalowac, jak z grafą i fabula gry.

@down

Chodzi mi oto czy to sa fajne gierki, bo nie mam w co grac

Pozdro :]

BUX.TO to scam!

Nie zarabiaj na innych!

1712760.jpg

Opublikowano

A co chcesz dokładniej wiedzieć?

Fallout 3 - Ciekawa fabuła ,gra długa i wciągająca ;) Rozwinięta

Mirror's Edge - Unikalna - jak dla mnie brakuje kilku wątków - trzeba trochę pomyśleć ,aby wykonać daną misję.

Ogólnie nie wiem co cię ciekawi:)

Opublikowano

Avatar - lipa, grałem w demo, nic ciekawego, niewykorzystane mechy, słaba fabuła itp.

Free Realms - nie grałem, ale czytałem recenzję w CDA, podobno wyśmienita gra sieciowa, fajne rozwiązania(np. gotowanie) itp. To trochę taki "mniej poważniejszy" WoW. Polecam.

Fallout 3 - wiadomo, klasyk, w to trzeba zagrać, ciekawa konwencja rozgrywki, świetna fabuła, każda decyzja ma znaczenie, grafika też super. Polecam.

Mirror's Edge - unikalna, nigdzie indziej nie znajdziesz takiej gry, first person free runing, te skakanie 200 metrów nad ziemią, wszystkie tricki itp. robią niesamowity klimat. Fabuła ciekawa, chociaż gra jest troszeczkę za krótka, grafika jest wyśmienita, muzyka też. To również polecam(przeszedłem całe 2 razy).

Borderlands - to też gra unikalna, bronie generowane losowo(podobno jest dostępnych ponad 600 tysięcy broni), otwarty świat, wyścigi samochodami itp. też tworzą fajny klimat. Nie grałem, ale czytałem recenzję w CDA, ma ciekawą fabułę, chociaż podobno jeśli grasz sam to może się nudzić, ta gra jest stworzona do gry w Co-Op'ie(albo z innymi graczami w ogóle). Grafika jest też unikalna, jednym może się podobać, innym nie, mnie osobiście się podoba. To też polecam(jak możesz to ściągaj od razu z DLC, to kolejne kilkanaście godzin rozgrywki).

Na Avatara nie warto tracić czasu, za to w resztę musisz koniecznie zagrać ;)

ek0nlf.png
|Postwrriter|ExModMapleStory|
By
Miyoshi.

Moze aktywnosc nie powala ale smialo mozna go nazwac wzorem dla nowych userow.Tak

Opublikowano

Fallout 3 - Ciekawa fabuła ,gra długa i wciągająca ;) Rozwinięta

Chyba żartujesz, fallout 3 bez dodatków jest strasznie krótki, przejście głównej fabuły zajmuje niecały dzień.. strasznie się rozczarowałem tą grą bo fabuła w poprzednich częściach była dłuższa. Ogólnie to i tak polecam tą grę ;)

Jestem dinozaurem

Użytkownik od 22 wrz 2007
Opublikowano

Hmm, dla mnie Avatar(gra) sux. Nie oglądałem filmu, ale gra nudna, słaba fabuła..[taka sama jest w filmie :O ?]

Polecę Ci Battlefield2:Bad Company :)

350x19_1261406460_35806.gif

podtastmpc.png

Opublikowano

ostatnio przeszedlem alien vs predator 3 gra byla bardzo dobra ale troche krotka ;d tak czy siak polecam

Opublikowano

Avatar - Mam pełną wersję i muszę powiedzieć, że się trochę zawiodłem. Grafika bardzo dobra, dużo różnych broni, pojazdów itd. Dużo gorzej jest z fabułą. Pójdź----zabij---wróć ewentualnie Poleć/Pojedź----zabij----wróć. Jeśli lubisz bezmyślnie rozwalanie wszystkiego co stanie na twojej drodze to ta gra jest jak najbardziej dla ciebie.

kakuzuforyasheprealfa.png

4ctv4egtc1.gif

Opublikowano

Mirror's Edge szybko sie nudzi... trzeba czasami powtarzac kilkakrotnie ta sama misje, bo nie idzie za pierwszym razem wybrac wlasciwa droge ... Jesli lubisz 3 run i gry, ktore roznia sie calkowicie od innych to polecam ta.

Opublikowano
Mirror's Edge szybko sie nudzi... trzeba czasami powtarzac kilkakrotnie ta sama misje, bo nie idzie za pierwszym razem wybrac wlasciwa droge ... Jesli lubisz 3 run i gry, ktore roznia sie calkowicie od innych to polecam ta

Jak się nie umie grać to się przechodzi 3 razy jedną misję, ja zawsze wiedziałem gdzie biec...

ek0nlf.png
|Postwrriter|ExModMapleStory|
By
Miyoshi.

Moze aktywnosc nie powala ale smialo mozna go nazwac wzorem dla nowych userow.Tak

Opublikowano

polecam AVATAR'a

fajna gra ale jest po angielsku tongue.gif

chejka.jpg

sygna i avek by Pro_Ronon

Do Mateq Xantera owend! i całej reszty jeżeli myślicie że się tym przejmuje to jesteście śmieszni

Opublikowano

z tych wszystkich gier najbardziej podoba mi sie fallout 3. Mirror ujdzie.

jak juz chcesz w cos grac to polecam ci starsze wersje, moze tez tak masz jak ja, ze nienawidze nowych gier. Wole stare ;s, np fallout 1 i 2 gta 1 i 2 baldur's gate itp

.

• 2 miesiące temu...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...