Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Cs Go fps

Revos

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam 

Otóż mam problem z fps.

geforce 9500 gt 512 mb ddr 2 Procesor Pentium Dual-Core CPU E5800 @ 3.20 GHz 3.20GHz Ram 4 giga ddr2 Win 7 x64 bit

Jak mam ustawić by dobrze się grało czyli dużo fps wiem że nie ma się cudów spodziewać. 

Jakiś cfg ? czy? 

Z góry dzięki za pomoc 

Opublikowano

Dużo nie wyciagniesz na tym sprzęcie .Sprobuj zmienić ustawienia graficzne na najniższe .Powiedz tez ile masz aktualnie FPS i na jakich ustawieniach

Pozdrawiam Wszystkich :)

Opublikowano

Komputer to ty masz słaby, Zmień ustawienia grafiki , przeczyść komputer , przed włączeniem cs'a wyłącz wszystko co masz. Graj na serwerach tych zwykłych jak klikniesz szukaj.

"Upadli powstaną"

Opublikowano

Więc tak Panowie ustawiłem wszystko na minimalne ustawienia prócz rozdzielczości która jest 1360x768.

FPS od 60 do 80. Czasem spadek do 55 ale niżej już nie. Utrzymują się w granicach 60 a 70 czasem  70+ a czasem 60- .

Co o tym sądzicie ?

Opublikowano

Więc tak Panowie ustawiłem wszystko na minimalne ustawienia prócz rozdzielczości która jest 1360x768.

FPS od 60 do 80. Czasem spadek do 55 ale niżej już nie. Utrzymują się w granicach 60 a 70 czasem  70+ a czasem 60- .

Co o tym sądzicie ?

Zmień rozdziałke na 1024x768, ja na moim ogarne 1360x768 ale lepiej mi sie gra na 1024x768 + wiecej fps przy tym co nieco leci.. ;)

https://gyazo.com/fda5cdba015589562e3ae6f91d845bc0

xD xD xD

TOP1 FIGHTER MPC

https://embed.gyazo.com/e7d06a14193aec972bb7a82e59041e87.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...