Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

FireGun

adi19820

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Co dodamy w najbliższym czasie:
Nowe areny
Nowe bronie
Więcej graczy:D

Liczba Postów wbijamy osiągniecie:

- 25, 50, 75100, 150, 200, 300, 400, 500, 600, 700, 800, 900, 1000,1250, 1500, 2000.

Opublikowano

Mam pytanie czy wam przeszkadza to jak z wami gram? ze gram jako Admin oraz jako gracz mimo to ze widzieliście u mnie bronie z komend to i tak wam sie milo grało bo nie grałem jak prawdziwy admin tylko jako przyjaciel powiedzcie mi czy mam zostać na serwie jako taki admin czy maja mi odebrać range i żebym poszedł spać.

Opublikowano

Multi wcale za nic bana nie dostal tylko za heaty nie dostalismy ss oraz ty probowales robic ss

- 25, 50, 75100, 150, 200, 300, 400, 500, 600, 700, 800, 900, 1000,1250, 1500, 2000.

Opublikowano

Nie polecam serwera:

administracja dodaje sb eq i nawala

txt pack nie dopracowany

bronie byle jak zrobione i nie autroski plugin

vip svip i ytber nie maja po co grac bo maja odrazu najlepsze eq bronie i wszystko

Opublikowano

Popieram Cie Multi + Nie Jestem Juz W Administracji Poniewaz Adek banuje Za Nic !

Vip,SVip,YT Maja EQ Takie Ze Nie Da Sie Z Nimi Grac 

Adek Robił Te VIPY Dla HAJSU Kazał Gracza I Administracji Chodzic Po Serwerach I Pisać Taka Wiadomosc:

"Zapraszam Na Serwer firegun.yfun.pl Darmove VIPY Na Eventach"

Wszystko Nie Dopracowane Nie Chce Mi Się Dalej Wymieniac 

Yo

Opublikowano

hahahahhahahaha zal mi cie adonis zostałeś wyzucony i wiesz dlaczego wiesz co zrobiles i nikt ci nie kazal pisac takich zeczy nie klam teraz jestes zly i tak piszesz bo admina nie masz a po za tym multie jak sie gra i tp do graczy bez op lub rangi admina to sie ma za to bana tak czy nie? ja mam video bo jestem udcziwym czlowiekiem i za nic nikt by wam tego nie zrobil a vipy i svipy musza miec cos dobrego z czegos trzeba serwer oplacac tak czy nie? zal mi was chlopaki totalnie tylko tyle na wasza wypowiedz powiem a jestem adminem na tym serwie i widze jak gracze graja itp.. po za tym administracja ma zablokowane dawanie broni oraz gm juz dawno po starcie serwera to zostalo wprowadzone nie wiem co kad donzycie z takimi wypowiedziami ale poprostu was rodzice nie nauczyli przegrywac jestli gra sie nie fer to jest za to kara tak samo jak dostaniecie kare na kompa za zlamanie zasady u rodzicow macie malo lat a takie zeczy robicie i straszycie (adonis straszysz ddos i slyszalem na wlasne uszy oraz hersen to potwierdzi chodz z nami nie spolpracuje na zaden sposob ) jestecie poprostu do niczego a takie komenty i hejty walcie sobie bo na siebie nie patrzycie a komentujecie innych.

prosze administratora lub moderatora dzialu o ukranie tych dwoch za wypowiedzi ktore plyna ze zlosci za bana (ban za nie uczciwa gre)

ps. dajcie ss'y jak admini graja na gm i komendach a jak nie mecie to sie nie udzielajcie.

Opublikowano

Dajso serwer jest sponsorowany,a vipy powinny miec cos w stylu 2x kasa a nie ze yt ber ma kazda bron w kicie,powinien miec mozliwosc kupic a nie odrazu dostawac

hahahahhahahaha zal mi cie adonis zostałeś wyzucony i wiesz dlaczego wiesz co zrobiles i nikt ci nie kazal pisac takich zeczy nie klam teraz jestes zly i tak piszesz bo admina nie masz a po za tym multie jak sie gra i tp do graczy bez op lub rangi admina to sie ma za to bana tak czy nie? ja mam video bo jestem udcziwym czlowiekiem i za nic nikt by wam tego nie zrobil a vipy i svipy musza miec cos dobrego z czegos trzeba serwer oplacac tak czy nie? zal mi was chlopaki totalnie tylko tyle na wasza wypowiedz powiem a jestem adminem na tym serwie i widze jak gracze graja itp.. po za tym administracja ma zablokowane dawanie broni oraz gm juz dawno po starcie serwera to zostalo wprowadzone nie wiem co kad donzycie z takimi wypowiedziami ale poprostu was rodzice nie nauczyli przegrywac jestli gra sie nie fer to jest za to kara tak samo jak dostaniecie kare na kompa za zlamanie zasady u rodzicow macie malo lat a takie zeczy robicie i straszycie (adonis straszysz ddos i slyszalem na wlasne uszy oraz hersen to potwierdzi chodz z nami nie spolpracuje na zaden sposob ) jestecie poprostu do niczego a takie komenty i hejty walcie sobie bo na siebie nie patrzycie a komentujecie innych.

prosze administratora lub moderatora dzialu o ukranie tych dwoch za wypowiedzi ktore plyna ze zlosci za bana (ban za nie uczciwa gre)

ps. dajcie ss'y jak admini graja na gm i komendach a jak nie mecie to sie nie udzielajcie.

nie dostalem bana ale mowie jak jest na serwerze

(600 post)

a co do> witajsa wszyscy grałem na serwie kupiłem vip'a jest pro! polecam prolecam polecam! pro pro pro:D

dlaczego administracja tak pisze o swoim serwie..

Opublikowano

nie ja wczesniej miałem tylko vip'a adminem zostałem kilka godzin potem nie wiem sam jak to sie stało ale jestem dumny ze moge byc w administracji takiego serwera

Opublikowano

Jesteś dumny z administracji serwera hahaha 

Jesteś "Dumny" dlatego że dostałeś admina a nie, gówno wiesz ponieważ jesteś za krótko w administracji.

"TxT jest autorski" ~Adek:::TxT został zkopiowany z neta są na to dowody jeżeli ktoś robi txt to będzie wiedział gdzie szukać takich rzeczy Krysti nie wiedział i tylko spolszczywszy napisy a w kodzie txt i tak jest napisane kto zrobił txt

"Plugin Na Bronie Jest Autorski" ~Adek:::Plugin na bronie nie jest żaden autorski

Wywiad Z Adkiem "50% Serwera Jest Autorska":::50% HEHEHE Jajk bedzie z 10% autorskie to będzie git wszystko co jest autorskie to jest zrobione w skript.

"Vipy,SVipy,YT Nie Są Wykokszone"~Adek:::Vipy,SVipy,YT Nie sa wykokszone ? Vipa w 5os nie da sie zabic,SVip prawie wogóle nie da się zabić,YT ma wszystkie dostapne bronie uzbiera tylko na diaxs eq i jest nie zniszczalny.

"Administracja Jest Ogarnieta" ~Adek:::Administracja jest ogarnieta smieszne TiviaPL(penatia) Pisała na czacie ogólnym jeżeli Multi2 dobije 250zabić da mu za darmo VIPA,wiecie co sie dzialo w tedy na TS ?

"Tivia wiesz ze cie kocham ale nie pisz tak na czacie na srv gra dużo dzieci i beda kupować vipy wiec nie rozdawaj bo beda sie buntowac i nie beda kupowac"

Wywiad Z Adkiem "Administracja Jest Zgrana" ~Adek::::Smieszne sprawy,2razy cala ekipa zostala wyrzucona z sieci przez Adka ponieważ adek nie umiał sie dogadać z roonym,puzniej kiedy zostalismy dodani z powrotem adek powiedzial "Jest kur*a teraz tylko czekac kiedy kupi maszyne a go opie*dolimy z zarobionej kasy"

Administracja nie ma zablokowanego GM,dawania broni dziś bylem z kolegą na ich ts (gadalsmy przez audio poniewarz on nie mail bana a ja mialem) A Roni powiedział

"H*j idziemy grać dam wam diaxs sey i najlepsze bronie bo i tak nikt nie gra na tym srv"

Ja straszylem dosami smieszne a kto na PW (adek) wypisywał mi że jak przyjdzie jego kolega haker to mi "Wirtualna Maszyną Dyski w Kompie Spali" HEHEHEHEH 

JAKOS SIEDZE I SIE SMIEJE Z HARSENEM Z WAS IDIOCI NIC NIE UMIECIE ZROBIĆ SAMI.

Wiem że administracja serwera teraz bedzie sie sprzeczać ze mna ale mnie to H*j obchodzi ja pisze tylko prawde.

PS:Nie grajcie na tym serwerze nie tracie czasu nie opłaca się !

~Adonis

Opublikowano

Po samym przeczytaniu komentarzy w tej prezentacja stwierdzam ,ze Administracja nie zna ortografii ("zeczy" ).Pisanie własnego silnika pod serwer minecraft -tak życzę powodzenia ,nie dość ,ze kłamiecie w żywe oczy programista ,własne pluginy ,smoki i krasnoludki.Szczerze nie polecam ;)

945be9e2a6c17df7med.jpg

Opublikowano

no no fajne zeczy wygadujecie adonis chodzi mi teraz o ciebie cytuje :Wiem że administracja serwera teraz bedzie sie sprzeczać ze mna ale mnie to H*j obchodzi ja pisze tylko prawde. : jak ty piszesz prawde to ja jestem naprawde robniety wiesz dlaczego? ty tak piszesz bo straciles admina a za co go straciles? za uzywanie hackow powiedz mi jaki debil maja admina na serwie pilnujac tego zeby gracze nie mieli hackow to ten admin sam gra na hackach czy to jest sprawiedliwe? a co nawet jesli pluginy nie sa autorskie po chuj placic komus 20-50 zl od pluginu jak kurwa poto sa na bukkit.org pluginy wystawione zeby kazdy mogl zrobic serwer edytujac to? a ze skrypty czy cos to kazdy to robi zeby wam umilic gre je*ane ku*fony myslicie ze sie znacie na zeczy kupie se maszyne i zrobcie serwer zeby komus dopasowac i zobaczymy czy wy bedziecie mieli autorskie pluginy 'bedziecie mieli robione przez 11-12 latkow co mysla ze umia a to ch*ja prawda'.

Opublikowano

Po 1.Maile Cheaty żeby sprawdzac czy ktoś lata koło mnie na vanish bo jakiś idiota admin się nudził i knockal mnie.

Po 2.Ja nie mam wontów że maja taki a nie inny plugi na bronie ale adek pisał i mówil "Mamy Autorski Plugin Na Bronie"

Po 3.Nie bedziesz kazal mi kupowac maszyny ...

Opublikowano

po 1.nikt ci nie kazał kupić maszyny bo ja to robie.

po 2.adonis jesli masz cos do powiedzienia czemu nie wejdziesz na ts3 i nie powiesz nam tego wprost!(masz unbana od kilku dni)

po 3.to ze ktoś cie knockal cię to tego nie wiem i sie nie udzielam ale admin ktory ma cheaty jest uwarzany jako gracz na cheatach i tez ma obowiazek dostac bana (tak jak ja xD)

ps. zapraszamy na serwer (ja mam bana to mnie nie zobaczycie ale i tak polecam)

Opublikowano

Nie zamierzam wbija na tego ts [nie ma IP i nie mam zamiaru z wami gadać]

PS: Proszę o zaktualizowania opisu serwera ponieważ nie chce aby widniał tam mój nick 

Opublikowano

@ref

Opublikowano

nie wiem zbieramy właśnie na reklamę całej sieci:)

Opublikowano

@ref

Opublikowano

Nie Polecam serwer'a z powodu Głównego Właściciela ma narąbane w bance tak ze tyle na mój temat dzisiaj :P

Opublikowano

Nie Polecam serwer'a z powodu Głównego Właściciela ma narąbane w bance tak ze tyle na mój temat dzisiaj :P

Jak coś to nie ja pisałem miałem włam na konto ale jest już ok 

PS : Adonis ja cie rozumiem twoją złość, wiem jaki adek jest 

jak coś serwer wolny wbijać....

Oraz zapraszamy na Dangerous!

• 2 tygodnie później...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...