Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam. Przed chwilką zacząłem grać na koreańskim serwerze (s1), lecz gdy zobaczyłem ceny niektórych przedmiotów- zwątpiłem... Skąd ci ludzie biorą takie sumki?? Z tego co wiem, kasa dropi tam naprawdę marnie...

Z tąd moje pytanie: Jak zarobić jakieś fajne pieniążki na początkowe eq? Za co się zabrać? Co się najbardziej opłaca? Dodam że mam dopiero 10 lvl.

Z góry dziękuje.

Opublikowano

Przyłączam się do pytania ,też mnie to ciekawi ...

Opublikowano

Gralem jakis czas temu na koreancu i powiem ze kase bardzo latwo sie zarabia , poniewaz sa tam drogie ulepszacze (na nich duzo sie zarabia ) oraz kd np:przysp+4 za 20kk sprzedalem :P Ale najwiecej pieniedzy zarabia sie na ulepszaczach typu: kawalki klejnotu,zepsute zbroje itp. chyba chodza po 1 kk za sztuke.

Opublikowano

Gralem jakis czas temu na koreancu i powiem ze kase bardzo latwo sie zarabia , poniewaz sa tam drogie ulepszacze (na nich duzo sie zarabia ) oraz kd np:przysp+4 za 20kk sprzedalem :P Ale najwiecej pieniedzy zarabia sie na ulepszaczach typu: kawalki klejnotu,zepsute zbroje itp. chyba chodza po 1 kk za sztuke.

Co do ulepszaczy to się zgodze , chodz marnie się sprzedają. Cene Kd wymyśliłeś z kosmosu , jak KD Defa +5 mozna kupić za 15kk.

Najlepiej wbić duży lvl i farmić mietiny 90 lvl

Ceny - Pierscien Expa na 30 min - 9kk

Bodzio - 8kk

-Rekawica złodzieja - około 5kk

+ Smieci typu zbroje , bronie. Jak trafi się bojowy to jestesmy też pare milionów do przodu.

Opublikowano

Ale mnie chodziło o zarobki na poczatku. Z tymi ulepszaczami spróbuje, a narazie dorwałem wędke i ostro łowie. 500k za małż to nawet ładna kasa na start ;]. Wyjasinone- mozna zamknac.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...