Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Dobry mikrofon do nagrywania na YT

Azprime

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Tak jak w temacie, poszukuje dobrego mikrofonu lub sluchawek z mikrofonem pod nagrywanie filmikow. Cena jaka moge przeznaczyć to ok. 50/100 pln. Z góry dzięki za podsunięcie paru propozycji ;)

Opublikowano

Miałem te słuchawki, technicznie są nawet dobre, jednak lepszym wyjściem jest kupno mikrofonu i słuchawek osobno. Trust Starzz kosztuje ok 25-30zł a oferuje o wiele lepszą jakość dźwięku niż ten mikrofon w słuchawkach fatal1ty. Przy Trust mogę mówić normalnym głosem mając go pół metra od twarzy, a jakość i głośność będzie nadal świetna, a w fatality, wystarczy odchylić mikrofon może parę (5-6) cm od twarzy i już ledwo słychać, a przy normalnej rozmowie jakość i tak była bardzo kiepska (mikrofon z Tesco za 6zł, coś jak Zalman ZM-MIC1 - którego również polecam - jakby podróba, ale spisywał się lepiej).

Słuchawki mam obecnie droższe niż by mieściły się w Twoim budżecie, dlatego może ktoś, kto zna bardziej produkty z tej półki cenowej (70zł) poleci autorowi dobre słuchawki bez mikrofonu.

@możesz też dodać, czy masz jakąś dedykowaną kartę dźwiękową, czy może zintegrowaną, oraz podaj model. W przypadku zintegrowanej możesz podać model płyty głównej.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...