Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Ł&M - Studio Questów.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Potrafię pisał Questy i Liby. Mam swoją godność i nie będę komentował twoich tematów/postów oraz twoich "pro" umiejętnościach przebijających GameForge.

Wybacz, Twoje argumenty nie są trafne.

Chciałeś zabłysnąć, ale cóż...

Nie chwalę się moimi umiejętnościami, jednak po prostu uświadamiam Ci kim jesteś i co potrafisz, bo jak widzę Twoje przechwalanie i poziom wypowiedzi to mam przed oczami dwie różne rzeczy.

pre_1405084226__sygnatura_3.png

Opublikowano

@Up. Pisz PW/GG :]

Eloth: Nie popadaj już w depresje. Bo jesteś tutaj wyrzutkiem społecznym, i nie będzie mi tu jakiś szczyl taki jak Ty podskakiwał. Masz 16latek i serwer postawiłeś korzonku :[

14960923606106021851_thumb.jpg

[*] Buy 15.05.2002r. - Rip 29.10.2006r. [*]

Mój szczurek :(

Opublikowano

@Up. Pisz PW/GG :]

Eloth: Nie popadaj już w depresje. Bo jesteś tutaj wyrzutkiem społecznym, i nie będzie mi tu jakiś szczyl taki jak Ty podskakiwał. Masz 16latek i serwer postawiłeś korzonku :[

Przeczytaj jeszcze raz to co napisałeś, zobacz do kogo to napisałeś, oraz jak to napisałeś.

Teraz możesz jebnąć baranka w ścianę i zakończyć swoją 'działalność gospodarczą'.

pre_1405084226__sygnatura_3.png

Opublikowano

działalność gospodarcza? hmm...

Płacicie podatki ? 

Widnieje wasza działalność w spisie CEIDG ? Podacie Regon i pełną nazwę firmy ?

Posiadacie plan biznesowy ? Działacie wg. jakiegoś modelu już istniejącego, czy pisaliście wszystko od początku ?

Wykazujecie się jakimiś innowacjami co pozwala wam osiągnąć przewagę konkurencyjną ?

Za cel postawiliście sobie maksymalizację zysku czy zaspokojenie innych potrzeb?

Jakie rokowania na przyszłość, warto w was zainwestować ?

Jak stoicie z finansami ? Biuro rachunkowe za was to wykonuje, czy sami sobie z tym radzicie ?

Dziękuje i pozdrawiam !

E: @down. W TAKIM RAZIE Z CAŁEGO SERCA WAS POLECAM !!!

Widzę ktoś  wziął się na poważnie !

Opublikowano

Płacicie podatki ?

Odprowadzamy :]

Widnieje wasza działalność w spisie CEIDG ?

Na razie nie. Jest to małe przedsięwzięcie.

Podacie Regon i pełną nazwę firmy ?

Wrocław, Ul. Szkocka 19. Nazwa Firmy : Retius - Questwriter's

Posiadacie plan biznesowy ?

Właśnie podjęliśmy pracę nad tym.

Działacie wg. jakiegoś modelu już istniejącego

Nie.

czy pisaliście wszystko od początku ?

Jeżeli chodzi o Questy,Liby to wszystko jest Naszego autorstwa. Wszystko jest pisane ręcznie przez Nasz Team :)

Wykazujecie się jakimiś innowacjami co pozwala wam osiągnąć przewagę konkurencyjną ?

Mamy w planie kilka wprowadzić. Nowe działalności nie mają zbyt wielkiego sukcesu na starcie. Także mamy promocyjne ceny na okres wyreklamowania się.

Za cel postawiliście sobie maksymalizację zysku czy zaspokojenie innych potrzeb?

Czujemy się dobrze w tym co robimy. Zaspokajamy jedynie, paluszki przy pracy :]

Jakie rokowania na przyszłość, warto w was zainwestować ?

Niedługo pojawi się strona Naszego serwera Metin2 + Naszej działalności co pozwoli Nam rozreklamować serwer + serwis. (Stronę robi Nasz przyjaciel Kongo, który jest u Nas w teamie. Mamy też pomysł wprowadzenia do [zakaz handlu na mpc...] skryptów oraz innych innowacji. Myślę, że inwestycja w Nas nie jest pomyłką. Jeżeli ktoś by się rozmyślił ma miesiąc, na złożenie rezygnacji z Nas + odsyłamy pieniądze przelane na Nasze konto.

Jak stoicie z finansami ? Biuro rachunkowe za was to wykonuje, czy sami sobie z tym radzicie ?

Z finansami stoimy w porządku, każdy z Nas ma swoje zyski. Przekładamy to także na serwis oraz serwer. Wiadomo też, że wybicie serwera Mt2 = dużym zyskom. Robi to Nasz skromny sponsor, który zajmuje się takimi sprawami na co dzień.

14960923606106021851_thumb.jpg

[*] Buy 15.05.2002r. - Rip 29.10.2006r. [*]

Mój szczurek :(

Opublikowano

@close!

87225705356827008866.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...