Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Abonament - ważne

Bitch.Please

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Dziś przyszło mi 80zł doplaty za abonament, za internet  nie mam pojęcia za co.

Możliwe jest, aby Play dał rade sprawdzić co robiłem z tym internetem? Jakie strony otwierałem itp. ? Dam like za odp

Opublikowano

Jeśli nie masz jakiś pakietów a masz włączoną transmisje danych, to cały czas jest ruch.

Opublikowano

Miałem pakiet 2G i przekroczyłem go jakimś cudem aż tyle że dopłaty jest 80zł.. ale nie o to mi teraz chodzi, tylko o to, że gdy np. napisze do nich  to powiedza mi jaka strona pobrała ile internetu i wgl wszystko co robilem na tym internecie? 

Opublikowano

nie podadzą bo to nie ich problem do czego używasz internetu

masz biuro obsługi dzwoń i zgłaszaj reklamację, tu na forum niema na tyle kompetentnych osób by cokolwiek powiedzieć na ten temat

jak widać masz pakiet wykupiony na określoną ilość i najzwyczajniej w świecie skończył się ( upload i download sumuje się razem do pakietu ! ) ,  potem naliczało za używanie normalnie czyli to tylko twoja wina że tyle trzeba zapłacić dodatkowo

p.s. tak przy okazji , niektóre telefony źle naliczają transfer, zwykle liczą za mało albo tylko download i np 2Gb to realnie może być nawet 3-4 Gb

If you = stupid then

insert(foot.in.your.ass)

end if

licznik-54-96732-stat.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...