Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Poszukuję Moderatorów na Forum Metin2

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Serdecznie Witam.

Poszukuję 2 moderatorów na forum Prywatnego Serwera Metin2. Jeśli byłby ktoś chętny proszę napisać mi na pw,a podam link wam do forum gdzie macie złożyć podanie. Proszę mi nie pisać od razu podania ponieważ nie będę odpisywać.

Opublikowano

Ja chciałbym wiedzieć jedno, serwer hamachi czy dedyk?

Dedyk. 

Napisałem, dostałem odpowiedź. Polecam serwer, ponieważ jest wiele nowości. Na podanie się nie skuszę, ponieważ bardzo mało Użytkowników będzie przeglądało to Forum po starcie, bo serwer nie będzie miał za mocną reklamę. 

jlvq.jpg

Opublikowano

@1361622928-U485574.pngTheMatheR na forum pojawi się około 200 użytkowników być może na starcie, więc będzie co robić :)

@Dragonir119 Dedyk.

@`Kirito Silnik IPB, Tak aktualne, Hard, Tak jest reklama. U kolegów na yt po 3,5k subów oraz na maile do 65tyś osób.

Odświeżam ponieważ nadal aktualne!

Opublikowano

Witam bardzo serdecznie ;)

Jak by pan mogl wejsc na serwer Team Speak :  178.217.186.86:11099

Prosze zglosic sie do Mirre. :) - Badz do Administracji TimoBoLL badz Hades i pytac o Mirre.

Pozdrawiam i Polecam :)

Opublikowano

Witam bardzo serdecznie ;)

Jak by pan mogl wejsc na serwer Team Speak :  178.217.186.86:11099

Prosze zglosic sie do Mirre. :) - Badz do Administracji TimoBoLL badz Hades i pytac o Mirre.

Pozdrawiam i Polecam :)

Nie wiem w jakiej sprawie. Proszę o napisanie na PRIV :)

Aww. Nadal poszukujemy Moderatorów! Wyniki aplikacji będą po starcie serwera,czyli 19 Kwietnia! Już wkrótce :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...