Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Smite] Smite Public Test - zagraj nowym bogiem przed wydaniem

Azvell

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, przedstawię wam jak zagrać nowymi bogami na testowym serwerze przed oficjalnym wydaniem.

Jeżeli zobaczycie na tym koncie mniej gemów/expa/favorów lub masterek nie przejmujcie się, jest to stan kont widoczny sprzed tygodnia.

Na ten moment możemy jedynie grać na botach, w przyszłości zostaną uruchomione customy oraz normalne kolejki, może dzięki temu po wydaniu aktualizacji gra będzie sprawiać mniej problemów dla graczy (wywalenie z queue po każdym patchu OP) :)

Opublikowano

To się pobiera w miejsce Smite, czy gdzie indziej? Bo o żadną zmiane miejsca mnie nie prosiło.

Tak, lubię kolory.

​hajs, hajs ​hajs, hajs ​hajs, hajs ​hajs, hajs :ninja:

~ Cirkays

Opublikowano

Jak napisał wyżej pobierasz innego clienta więc instalujesz gdzie chcesz można się domyśleć.

tumblrmv8l.gif

Members | ProUser | PostmakerPostwriter | Wojownik Duszy

Opublikowano

Co instalujesz gdzie chcesz ? Skoro nie ma wyboru gdzie mam to zainstalować...

Mi zainstalowało do folderu Smite. Mam nadzieje, że nie będzie żadnych problemów.  Teraz czekać 50 min, aż pobierze te 5 GB ;/

Opublikowano

Ja wczoraj grałem tym nowym bogiem z graczami na arenie ;) Dziś czekałem w kolejce i dałem sobie spokój.

Ogólnie nowy bóg ma strasznie dobry push jak na tanka do tego ma op mesmeriza... 3.5 sekundy to jakiś żart, ulti też op, ale trzeba umieć w trafić.

Kumbahumba + Poseidon na arenie to gg wp. Wbija odpala mesmerize - masz hipnoze na 3.5 sek, a nagle dostajesz krakena na ryj.

• 4 tygodnie później...
  • 2 miesiące temu...
Opublikowano

A czy bogowie na tym trybie sa wszyscy odrazu dostepni? Bo na normalu mam 12 lvl i zamierzam kupic god packa a fajnie by bylo jakby na tym byli to bym potestowal itp xD

"Upadli powstaną"

Opublikowano

chciałbym pograć n tym serwerze ale pisze mi your account does not have access to this game co mam zrobić?

Chcesz abym przeczytał twojego posta dodaj mój nick ;)

Szukam pracy­

9704614430021861204355.png

Opublikowano

Bo PTS nie jest włączony cały czas...

Sprawdzaj reddit, oficjalne forum smite, wtedy się dowiesz kiedy na PTS wrzucają nowego patcha i kiedy serwer jest online. Zazwyczaj jest to od piątku do wtorku.

Smite

Calvex

• Aive zmienił(a) tytuł na [Smite] Smite Public Test - zagraj nowym bogiem przed wydaniem

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...