Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Server z modami?

14 użytkowników zagłosowało

1. 1. Czy chcecie serwer z modami?

• Tak, chcemy!
      10
    • Nie
      3

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Napisz do mnie jak skończysz, bo już długo szukam dobrego serwera z modami. Może być tekkit ale wolałbym osobiście żeby była autorska paczka modów :)

Opublikowano

Opisz ten serwer dokładnie. Jeśli chcesz fajny serwerek z modami mogę Ci pomóc z tym. Oferuję pomysły na serwer jak i sam serwer dedykowany do prac.

@AntyWarn
Podoba mi się serwer i na 100% bym zagrał.

Opublikowano

Widzę, że jesteście za tym serwer będzie za jakieś 1-2 tygodni bo czekam na nowego kompa. Piszcie jakie chce mody a i takie drugie pytanko czysty z modami czy tez z gildiami?

Opublikowano

Silnik tekkit ? Nie polecam, o wiele lepszy będzie MCPC+ W tekkicie musisz mieć zainstalowane mody takie jak buildcraft,a w MCPC+ jakie chcesz

Opublikowano

Silnik tekkit ? Nie polecam, o wiele lepszy będzie MCPC+ W tekkicie musisz mieć zainstalowane mody takie jak buildcraft,a w MCPC+ jakie chcesz

Dobrze gadasz! I żeby nie było jakieś 50+ modów bo będą lagi

Opublikowano

Aha spoko podasz jakiś hosting z tym silnikiem?

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...