Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Mój komp a nowe gry.

SearsWesalDeath

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, niedawno zakupiłem nowego kompa, tzn nie zakupiłem a złożyłem.Dawno nie grałęm w jakieś dobre gry w których poczuł bym się jak małe dziecko, pełen radości, przygody itd. Ostatnie dwa lata to tylko LoL, gta v na ps3 którego i tak nie przeszedłem ( znudził mi się przy misji z lataniem, nie moglem jakieś beczki zrobić co najpierw do góry ma lecieć samolot a potem jakoś zawraca i w dół, coś takiego ) i to wszystko, a jeszcze wiedźmin 2 po przejściu nadal nie miałem w co grać. Budżet na gry do 600zł ( jest to cena która jest na moje przyjemności, w tym miesiacu chce ją przeznaczyć na jakieś dobre gry ) znacie jakieś dobre gry przygodowe,akcji,strzelanki które wejdą na mojego kompa ?

Procesor  : i5-4570 3,20Ghz

Typ systemu : 64bit

System operacyjny: Win7

Karta Graficzna : NVIDIA GeForce  GTX 660 4gb

Komputer ma bardzo dobre chłodzenie, ma aż 3 ( nie pamietam jak to się nazywa, chłodniki? nie... jakoś innaczej ;) ) które były dość drogie i dobre, najtańsze w mieście w którym składałem komputer ( Wrocław) w jednym sklepie jedno kosztowało 320zł a w drugim 260zł ( tak się zarabia ;) ).

Zasilacz 550W

Nie wiem czy jeszcze coś wymienić. Jeżeli możecie to podawajcie jakieś ciekawe tytułu które niedawno wyszły albo maja wyjść. Osobiście wiem tylko tyle, że niedług będzie Watch Dogs, i gra podobna do Władca Pierścieni i Assasina.

Każdą odpowiedź wynagradzam lajkiem.

Słowo ‘Bóg’ jest dla mnie niczym więcej niż wyrazem i wytworem ludzkiej słabości, a Biblia zbiorem dostojnych, ale jednak prymitywnych, legend, które są ponadto dość dziecinne. Żadna interpretacja, niezależnie od tego jak subtelna, nie może (dla mnie) tego zmienić.Albert Einstein

Opublikowano

BF3/4 Cod:Ghosts, South Park: The Stick of Truth, Skyrim, Mafia II?

like_me_on_facebook.png

facebook.com/vershydesign

Opublikowano

A jakieś inne niż Skyrim znacie? nie lubie tej gry ;)

Słowo ‘Bóg’ jest dla mnie niczym więcej niż wyrazem i wytworem ludzkiej słabości, a Biblia zbiorem dostojnych, ale jednak prymitywnych, legend, które są ponadto dość dziecinne. Żadna interpretacja, niezależnie od tego jak subtelna, nie może (dla mnie) tego zmienić.Albert Einstein

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Pay Day 2,Watch dogs,Far Cry 3,infamous second son

Pojebało? InFamous na PC? śmieszny jesteś :-)

Niedługo wyjdzie Śródziemie Cień mordoru - Połączenie Assassin's Creed'a i Batmana

523561446660279974822.gif              

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...