Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

wychodzenie z brązu 4

mr dies a lot

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Wrzucaj następnym razem ssy z okna po grze, możemy wtedy lepiej przyjrzeć się grze

Powodzenia do Silvera

bede wrzucac ale wczesniej nie zamierzałem w ogóle wrzucac screenów więc nie myslałem o tym żeby robic wtedy ss :P 

Opublikowano

tu nasztępny

http://scr.hu/26op/5zzen

znów double -.-

takie tam 

gratki .... wyjdziesz szybko  :P

<wonha> czuje mma

wypierdalaj nie jestem gównem żeby grac na bolu, potrafie grac lepiej niż jakiś bot i nie rozumiem ludzi, którzy go używają, trzeba umiec używac skilli w pewnej kolejnosci a nie ciągle tak samo, zresztą osądzasz mnie swoją miarą i pewnie sam grasz na bolu, gnij w brązie pa 
Opublikowano

tu nasztępny

http://scr.hu/26op/5zzen

znów double -.-

takie tam 

wypierdalaj nie jestem gównem żeby grac na bolu, potrafie grac lepiej niż jakiś bot i nie rozumiem ludzi, którzy go używają, trzeba umiec używac skilli w pewnej kolejnosci a nie ciągle tak samo, zresztą osądzasz mnie swoją miarą i pewnie sam grasz na bolu, gnij w brązie pa 

Skill to klikanie Q/W/E/R/D/F/1/2/3/4/5/6/PPM/LPM ?

btw.nie lepiej zamiast maski kupić GA?

Opublikowano

@up 

w meczu shyvaną? raczej nie. i tak mnie nie bili, lajtowo zabijałem cait sam tylko że mój team padał. 

tak, klikanie qwer123456df to skill, bo nie wystarczy kliknac tych klawiszy po kolei tylko umiejętnie. 

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...