Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Wojownik i Aol

ThumbalaMPC

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam mam dylemat, grac magiem 50lvl czy zaczac odnowa zwiadem i gram tez wojem 96lvl. Czy wojownik jest dobry w pozniejszych lvlach ?

I drugie pytanie gram na s28 zwiadem i tam mi nie dziala Aol poniewaz gdy klikam video pokazuje brak ofert klikam 2 raz nic nie wyskakuje ani film ani brak ofert, na s26 zarabiam po 10grzybkow dziennie. Proszs o odpowied na moje 2 pytania. Daje +

Kamilo10_na_63_4_logo.png[/center]

Opublikowano

1.Graj tym, czy lepiej Ci się gra. Ja mam wojownika na 220 poziomie i nie powiem, że jest słaby.

2. Aol może nie działa na s28, bo dużo ludzi korzysta z video i najzwyczajniej skończyły im się oferty :)

Opublikowano

Ja na s24 też teraz nie mam Video ani wczoraj nie miałem. A co do tematu to polecam zagrać Magiem z misjami na złoto. Dlaczego? Jeśli dobrze go ulepszysz to będzie dobry na Areny i nawet spisze się w Lochach :)

Opublikowano

Aol słabo działa na s28, ponieważ dużo ludzi korzysta z Niego, i jest mało filmów ;) O wiele lepiej spisuje się na innych serwerach. 

534721413388468938793.jpeg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...