Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Problem z luncher'em PREMIUM

QerDark

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

HELP!

Mam następujący problem..

Dawno nie grałem w MC.. Zauważyłem że jest dużo nowych wersji. Gdy ściągnąłem wersje 1.7.4 Nie działała mi.. Postanowiłem że ściągnę wersje w którą już grałem 1.6.4 i działała bez problemu. Myślałem że to wina przestarzałego lunchra więc wbiłem na "minecraft.net" zalogowałem się i ściągnąłem luncher od nowa. Pobrałem najnowszą wersje MC 1.7.8 (czy jakoś tak) i okazało się że problem jest dalej. Mianowicie gra się włącza ale po stworzeniu świata strasznie się zacina. Po obróceniu myszką postać w grze obraca się po 10-15 sekundach i grafika w grze jest pomieszana texturki jakby się ładują ale tylko częściowo.

Mam nadzieje że ktoś mi pomoże to naprawić albo powie jak skontaktować się z kimś kto może mi pomóc bo w końcu zapłaciłem za tą grę i chciałbym pograć. Osoba która pomoże to naprawić zostanie wynagrodzona przeze mnie lajkami. Nic nie obiecuje ale jeżeli będę bardzo zadowolony osoba która pomoże zostanie wynagrodzona w inny sposób (postaci doładowania lub coś w tym stylu).

Opublikowano

Usuń cały folder .minecraft z dysku.

Następnie pobierz od nowa launcher premium minecrafta z oficjalnej strony.

Zainstaluj go.

Po włączeniu launchera będziesz miał wersję 1.7.8 (nie polecam nowych wersji, ponieważ nie są dopracowane).

Na samym dole masz "Profile". Kliknij New Profile - w zakładce Use version wybierz 1.7.2.

Polecam też dla płynności gry w "JVM Arguments zamiast -Xmx1G dać -Xmx2G. Zwiększa to ilość przypisanego ramu do gry.

Później zapisz dany profil.

Polecam też zainstalować optifine - zwiększa to w jakimś stopniu płynność.

Jeśli to nie podziała - napisz, postaram się pomóc w inny sposób. 

­

809131449509880369478.gif
  • 4 tygodnie później...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...