Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Atlantyda

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Na najleprzym niemasz szans bo w atlantydzie co chwila przeszywka :P duzo ataku a co do spotu to sproboj pod tp dp v2 tam jest ladny z tymi zin itp.

sygnatura niezgodna z regulaminem forum mpc rozdział II pkt. 7

Opublikowano

a moge prosic o kordy do tego spota? (a i mam 33k hp prawie a o kordy prosze dlatego, bo niewiem gdzie jest v2 w atlantydzie i wgl nie jestem oblatany z ta atlantyda) A i nie chodzilo mi o najsilniejszyspot tylko najlepszy do expa z 80-90lvlem majac 1.6k defa i 33k hp :PPPP

Opublikowano

@up

jeśli myślisz że ci starczy 1.6k defa i 33k hp na zin lub te słabsze z 87lvl to może dasz radę z 3-4 grupkami max ale spotu nie weźmiesz za dużo przyszywki dawają

A jak chcesz dobry do expa żeby wbijać lvl to najlepszy spot wg mnie to 760 330

Opublikowano

@up

jeśli myślisz że ci starczy 1.6k defa i 33k hp na zin lub te słabsze z 87lvl to może dasz radę z 3-4 grupkami max ale spotu nie weźmiesz za dużo przyszywki dawają

A jak chcesz dobry do expa żeby wbijać lvl to najlepszy spot wg mnie to 760 330

z defem 1k i 18k hp daje rade na najlepszym spocie pod względem expa (ok 6 grup golemow i troche wiecej ,,ninjow'' )

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...