Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Call Of Duty Mw2 Texture Hack V1.2 By War3Zdude92

Requin

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Dla Graczy nowym hacking tekstury: zawsze wykonać kopię zapasową plików

Co jest w aktualizacji:

-czerowne / Niebieskie Moedele Graczy

- Sniperzy sa Zolci - Zloci .

Odrazu Uprzedzam. Nie ja robilem hacka tylko go testowalem - uploadowalem i wstawilem na MPCforum.pl

Wiec zaczynamy od instrukcji ... Dodam tez Obrazki w Uploadzie ... - Obrazki ktore sa zrobione TEZ NIE SA MOJE

Instrukcja:

1. Sciagamy Pliki - foldery zalaczone nizej w Tym temacie .

2. Otwieramy folder V1.2 (Dzialaja na wersji 1.0.184)

3. Otwieramy Program PakScape

4.Otwieramy Programem Pliki iwd. w folderze main . C:\Program Files\Steam\SteamApps\common\call of duty modern warfare 2\main

4. Otwieramy iw00.iwd./images przechodzimy do folderu V1.2 Wchodzimy do folderu IW 00 kopiujemy cala zawartosc Folderu. i wklejamy w Program bedzie sie pytac czy Zamienic Pliki klikamy TAK WSZYSTKO

5. gdy nam sie zgra Klikamy 3 Kwadracik taka Dyskietkie w tym programie... jest on na gorze.. SAVE

6. Robimy tak z kazdym IW az do iw 07... i kopiujemy nowe pliki otwierajac Nowe foldery w V1.2

Jak zainstalowac ( OBRAZKI ) - http://www.przeklej.pl/plik/how-to-install-rar-000bmgcib03p
HACK - http://www.przeklej.pl/plik/texture-hack-by-war3zdude92-v1-2-rar-000bmgcp
PROGRAM - http://www.przeklej.pl/plik/pakscape-rar-000bmh0301dc

MASZ PROBLEM ?? Pisz tutaj :) postaram sie pomoc ;) - PS VAC NIE BANUJE!!!

Dziala ? DAJ +!!!

Nie kłóć się z idiotą - sprowadzi cię do swojego poziomu i pokona doświadczeniem.

Opublikowano

hack jest zajebisty :)

tak naprawde zmieniają się tekstury graczy, wszystkich, twoje tez no i widzisz przeciwników w 4 barwach tzn. jesli zrespiłeś się jako "dobrzy" to jesteś niebieski i twoi kumple z druzyny tez jażą się na niebiesko. "źli" na czerwono, wszyscy snajperzy na złoto żółto (zajebista opcja na mapkach typu westland widzisz snajperów w krzakach tak jakby krzak sie jarał no i wiesz ze to on :D) no i gracze z tarczą są zieloni widać ich też z daleka. :D

polecam ja nabiłem 2 prestiż 50 lvl. bez żadnego hacka a teraz troche mi sie zaczeła nudzić normalna gra no i miedzy innymi wkurzam się jak ludzie strzelają przez ściany miałem zamiar znaleść jakiegoś hacka i sie pomścić no i teraz standardowe staty na harcore ew. zwykły dm staty 5:1 a wcześniej miałem 3:1 więc jak mam 20:4 to jest różnica :D ale tylko dla graczy którzy potrafią to wykorzystać takie ślepe strzelanie w każdą rzecz która się świeci jest noobowska :(

edit.

1 obrazek : http://yfrog.com/0gbeztytup

2 obrazek: http://yfrog.com/5ybezp

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

NIE DZIAŁA MI COD-Multiplayer (no i cheat też). Cheat mi zepsuł CODa

Kopiowałem iw_00 i zapisywałem, kopiowałem iw_01 i zapisywałęm... i tak aż do iw_07. Uruchomiłem CODa, chciałęm grać w multi i już mi się ładowało i wyskoczył błąd. NIe wiem dlaczego tak się stało..., może to poprostu jest słabe? a może ja w czymś się pomyliłem. Nie wiem dlaczego mi nie działa. PROSZĘ O POMOC!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! sam w prywacie moge grać, ale nikt do mnie nie może dojść. "Files diffrent from the server" tak mi się wyświetla po załadowaniu.

Opublikowano

Zrobiłem wszystko tak jak jest napisane i po włączeniu gry wyskakuje mi takie coś :

Błąd podczas inicjalizacji:

Nie można załadować fileSysCheck.cfg. Upewnij się, że Modern Warfare 2 jest uruchamiany z właściwego folderu.

Zrobiłem to nawet drugi raz i tak to samo może ktoś się z takim czymś już spotkał bo nie chce mi się gry od nowa instalować prosze o pomoc :/

albo wklei oryginalne pliki z tych folderów bo to chyba najlepsze rozwiązanie

Opublikowano

Przecież go nie sprzedaje i on jest za free do pobrania..

Polecam, działa :)

Gram w mw2 już troche, oryginalna wersja bez haków i takie dupki jak wypsują tylko całą zabawę w sieci. Po co ułatwiac sobie zycie pie..przo...nym hakiem . Nie potraficie wykazac sie zrecznoscia i grac fair?? tylko co chwila widac jak ktos"orientuje" sie gdzie sa przeciwnicy. Po co w ogole w to grac skoro same pierdoly po drugiej stronie wspomagaja sie hakami i tymi innymi pierdolami. Zamiast frajdy z gry i uczciwej rywalizacji stado baranów, którzy maja chyba problemy e sterowaniem z klawiatury skoro takich rzeczy uzywają.

Mozecie mnie tu ochrzanic za tak ostry jezyk, ale naprawdę odechciewa się grac przez takich jak wy. MOze kiedys - jesli do tego dorosniecie _ to zrozumiecie. Moze kiedys i Wy bedziecie chcieli zagrać"normalnie". Bo chyba trzeba być kompletnym debilem, żeby używać haków i jeszcze narażać się na zablokowanie gry. Sorki zapomniałem ... gierkę pewnie też sobie ściagneliście, do tego witaminka crack czy jakieś inne gówno i wszystko hasa..co??? Oj przez takich jak wy zero przyjemnosci z gry w sieci.Mozna jedynie ze znajomymi pograc, ktorzy lubia taka rywalizacje. Fuck the hax.....................................................

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

• 3 tygodnie później...
Bywalec
Opublikowano

Czy to również działa na wersji 1.0.195 czy tylko na 1.0.184. i czy można za to dostać bana?

Jeżeli pomogłem, naciśnij "Lubię to".

Opublikowano

1. działa na 195

2. za texturke nie można dostać bana (gdzieś w regulaminie steam jest napisane że gracze mogą zmieniać zawartość graficzną)

Bywalec
Opublikowano

jak dac plusa bo dziala na 5+ :P

Jeżeli pomogłem, naciśnij "Lubię to".

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Sprawdzone, wszystko ładnie działa.

Jeśli to pierwszy raz robicie to zróbcie kopie plików ! xD

//Zakaz umieszczanie reflinków w sygnie

SsKoRpIoN

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...