Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Problem Z Logowaniem ...

Eyes

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam może ktoś z was pomoże mi, sprawa wygląda następująco założyłem dwa konta na Cabalu i jak wpisuje pasy i się loguje to cały czas się łączy i nie wchodzi w grę, tylko wyskakuje mi następujący komunikat "You have failed to connect the server - Please try later" i tak cały czas a e-mail jest zweryfikowany czyli potwierdzona została rejestracja.

P.s Proszę o szybką odp :P

Opublikowano

ja mam podobny problem dziś kurde nie moge sie zalogowac... pisze mi "Cannot connect at the moment", "Please relog after press OK" <_<

wtf?! :angry:

Opublikowano

Serwer off ?? cały czas ?? już od 2 tyg jest taki sam problem z logowaniem <_< może zrobić ręcznie update? czyli "check files" <_<

P.s mają problemy i za wszelakie niedogodności przepraszają :unsure: tu można przeczytać h ttp://cabal.ogplanet.com/news.og?op=nview&num=2162 - usuń spację :P

• 4 tygodnie później...
Opublikowano

Ja tez mam taki problem :/

"You have failed to connect the server - Please try later"

Sciagnelem dzisiaj cabala i jeszcze nie wbilem ani razu ;/ Co zrobic ?

DAJ + I 5* JESLI MOZNA PROSIC :)

-20- Postów [X]

-50- Postów [X]

-100- Postów [X]

-200- Postów [X]

-400- Postów [X]

-600- Postów [X]

-999- Postów [X]

• 11 miesięcy temu...
Opublikowano

witam mam problem z logowanie zroblem drugi chasło tak jak pisali ale nie pomaga cały cza pisz accond name or password not math.Plise try agein pomoże ktoś bo już nie mam pojęcia co robić choć jestem pewien ż chasło i login są poprawne to i tak nie działają;/

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...