Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Szukam pomysłodawców :D Chętny?

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam.

Poszukuję pomysłodawcy do serwera metin2 który jest już robiony trochę z gronem doświadczonej administracji :)

Co oczekujemy?

- Ciekawych pomysłów i jakiegoś doświadczenia :P (questy itd.)

Co oferujemy?

- Jakieś fajne wynagrodzenie <3

Kontakt:

GG: 33308816

TS3: YT4U.PL - Arcros

Nieregulaminowa sygnatura

Opublikowano

Witam.

Poszukuję pomysłodawcy do serwera metin2 który jest już robiony trochę z gronem doświadczonej administracji :)

Co oczekujemy?

- Ciekawych pomysłów i jakiegoś doświadczenia :P (questy itd.)

Co oferujemy?

- Jakieś fajne wynagrodzenie <3

Kontakt:

GG: 33308816

TS3: YT4U.PL - Arcros

Pomysłodawca to raczej człowiek który wyrzuca z głowy pomysły na serwer a nie tworzy questy ( bynajmniej ja to tak odczytałem )

Polecam i powodzenia :)

Opublikowano

Pomysłodawca to raczej człowiek który wyrzuca z głowy pomysły na serwer a nie tworzy questy ( bynajmniej ja to tak odczytałem )

Polecam i powodzenia :)

Chodzi mi ogólnie :) Bo nie chce robić serwera pod siebie jak większość dziś serwerów :P

Opublikowano

Ja mogę Wam dać dużo pomysłów na serwer który na 100% się spodoba i przyjmie :)
Jeśli chcesz wbij na serwer TS3 mpc i Ci powiem co i jak.

@AntyWarn
Możesz zrobić jak się da:
Tak jak na PL konia się robi od początku do końca lecz gdy już mamy militara wbijamy te 10następnych poziomów boja i możemy robić misję na 4 konia który tak naprawdę będzie jakimś mountem.

Opublikowano

Mamy gotowy "pomysł" stworzony przez analizy kilkunastu członków z gildii TimeToDie na Diumar.

Gildia jest obecnie najbardziej rozpoznawalną gildią w całym metin2 PL i są tam sami doświadczeni gracze, a nie tacy którzy myślą że są doswiadczeni :)

Tak czy siak pomysł na serwer był analizowany i przerabiany przez kilkudziesięciu członków tej gildii.

Dodam że gildia ta obecnie jest najsilniejszą gildią na serwerze bo od początku fuzji żadna inna gildia nie nabiła nam nawet 90 punktów na wojnach :)

Nie znam tej gildii : <

0bFkqdJ.png

Opublikowano

Pomysły mają dotyczyć nie tylko questów, ale również ciekawych eventów/konkursów czy też rozwiązań przy expie, systemie ulepszeń?

Jeśli takowe pomysły również byłby potrzebne możesz odpisać na tego posta lub po prostu napisać PW.

Nie będę chciał żadnego głupiego wynagrodzenia jeśli pomysły się spodobają.

JI5Zwld.png

Opublikowano

Heh no tak mówicie ,że gildia znana a nigdy o niej nie słyszałem ;].

No ale ok życze powodzenia :D

Pamiętaj nie trać wiary w swoje ideały --Drastil

Opublikowano

Pomysły mają dotyczyć nie tylko questów, ale również ciekawych eventów/konkursów czy też rozwiązań przy expie, systemie ulepszeń?

Jeśli takowe pomysły również byłby potrzebne możesz odpisać na tego posta lub po prostu napisać PW.

Nie będę chciał żadnego głupiego wynagrodzenia jeśli pomysły się spodobają.

Właśnie o to chodzi :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...