Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Dyskusja] Exalion

~aV3k

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Co sądzicie o Exalion ? opłaca sie tam grać ? bugi na serwerze ? Jaka administracja?
Wypowiadajcie się :)

90858227232114326580.png

Opublikowano

Gralem i bardzo nie podoba mi sie ze aby byc cos wartym trzeba wydawac duzo kasy na IS... wlasicwie bez boja, peta,wierzchowca nie ma jak grac. Mozna za yang ale to bez sensu grac 2x wiecej i nie osiagac tego co inni korzystajacy z  IS. Dlatego ja skonczylem tam gre i juz nie zagram.

Opublikowano

Bez is'u da się grać. Wbiłem 2x71 lvl i ani grosza nie wydałem. Serwer polecam, świetna atmosfera i dobra zabawa.

Idę na przód, lecz niedługo spojrzę wstecz.

Opublikowano

Serwer jest fajny tylko w isie za duzo tego jest.

Wierchowce , pety, bojowce , piercionki - to wszystko z duzymi bonusami co daje za duza przewage tym co graja z is.

Polecam serwer.

Opublikowano

Gralem i bardzo nie podoba mi sie ze aby byc cos wartym trzeba wydawac duzo kasy na IS... wlasicwie bez boja, peta,wierzchowca nie ma jak grac. Mozna za yang ale to bez sensu grac 2x wiecej i nie osiagac tego co inni korzystajacy z  IS. Dlatego ja skonczylem tam gre i juz nie zagram.

Każdy Item Shop daje przewagę na każdym serwerze. Nie prawda, że nie da się za yangi, certyfikat bojowca kosztuje około 30kk +, zrobisz misje postacią swoją i buffem i masz na bojowca.

Serwer jest fajny tylko w isie za duzo tego jest.

Wierchowce , pety, bojowce , piercionki - to wszystko z duzymi bonusami co daje za duza przewage tym co graja z is.

Polecam serwer.

Każdy serwer ma coś w IS. My mamy to myślę że w przystępnych cenach ;)

Opublikowano

Uważam , że to jeden z lepszych hardów tego czasu . Chyba jeden z liczniejszych serwerów , który ma już na serwerze ponad 1k+ graczy online.

Opublikowano

Uważam , że to jeden z lepszych hardów tego czasu . Chyba jeden z liczniejszych serwerów , który ma już na serwerze ponad 1k+ graczy online.

Staramy się jak możemy niebawem mnóstwo aktualizacji od systemu kostiumów po nowe bajery oraz eventy i wydarzenia :)

Opublikowano

Ascarial też ma i co?

Dla mnie Exalion to jak balmora s2 za innymi adminami i troszke łatwiejszy.

ale no nwm dalej nie gralem bo mnie za bota po 10 minutach gry zbanowalisice :(

Opublikowano

Ascarial też ma i co?

Dla mnie Exalion to jak balmora s2 za innymi adminami i troszke łatwiejszy.

ale no nwm dalej nie gralem bo mnie za bota po 10 minutach gry zbanowalisice :(

To chyba dobrze o Nas świadczy :)

Opublikowano

Po tych komentarzach na serwerze maxa ciężko bez isa wbić ale serwer fajny :p

90858227232114326580.png

Opublikowano

Po tych komentarzach na serwerze maxa ciężko bez isa wbić ale serwer fajny :P

zobacz sobie topkę 1,2, to chyba wszystko tłumaczy gdyż oni jechali na full is'ie a TOP3 dopiero ma 96lvl

1

99 lvl
2
99 lvl
3
96 lvl

Pewnie jeszcze TOP3 będzie szamanka Respecta ale to się zobaczy dopiero 
Opublikowano

Fakt, bez is jest ciężko, przynajmniej na początku. Zarobione yang idą na certyfikat (30-40kk to dosyć sporo, jak dla kogoś z 30 lvl, dajmy na to), bo medalami nie ma najmniejszego sensu robić konia. Gdyby nie ten koń, to nie miałabym się na razie do czego przyczepić.

Jeśli chodzi o administrację - Kirek wydaje się być najbardziej sympatyczną osobą w teamie, wywarł na mnie dobre wrażenie, jak najbardziej polecam. (: Reszty nie znam, miałam jedynie styczność z Matzarem, który na moje propozycje na forum odpisywał na "odwal się".

Nadal gram na serwerze, więc może niedługo znów tu wpadnę napisać posta.

it's not who i am underneath

but what i do that defines me.

Opublikowano

Polecam serwer ze wzgledu na administracje, jeżeli chodzi o samo grę na serwerze to każdy ma inne odczucie mi jednak przypadł do gustu.

Opublikowano

bez is jest strasznie ciężko tam grać zresztą na wielu serwerach bez is jest ciężko grać ale jeśli w tak krótki okres już topka dobiła full lvl na full is to znaczy że is daje ogromną przewagę między graczami :(

Niestety jestem biedny i nie stać mnie na gra tam :D

• 2 miesiące temu...
Opublikowano

Osobiscie polecam serwer, gra sie fajnie, duzo z topki odpadlo wiec mozna spokojnie sie wybic truta dalej w duzej cenie, podobnie jak perly a z 1 eventu jesli sie wie co gdzie i jak mozna (jak w moim przypadku) wydropic po 30 perelek. Jedynie brak dodatkowego technika meczy (sensual jak cos zrobi to swieto) ale mimo to sporo graczy jak na sewer ktory powstal jakis czas temu.

Bez ISU po nowym patchu tez da sie grac. Zrobienie boja to raptem 2/3 dni. Dropia pieczecie dzika i lwa na 2h ktore nei kosztuja duzo. Egzo i rady praktycznie za bezcen.

Dziennie jakies 500+ osob online w weekendy z eventami trudno o wolnego spota. Duzo sie zarabia na ulepszaczach na bronie 65 i 75. Duzo ulatwien dla graczy rozpoczynajacych gre w porownaniu z poczatkiem serwera. W miare czeste eventy

Pomysl na serwer calkiem spoko. typowy medium z nutka hardu, jednak wykladanie chuja przez jedynego technika (sensuala) czasem zniecheca, robienie nowych serwerow jest wazniejsze niz utrzymanie serwera ktory mial potencjal. Glupie z jego strony ale coz.

Ale osobiscie polecam serwer, gra sie przyjemnie, malo osob z hackami, idzie kupic wszystko na forum jak i w grze od postaci po fmsy srednie 50+, duzo osob chce wymienic eq na innych serwerach za eq na exalionie. Ceny nie sa jeszcze z kosmosu, latwo sie dorobic.

Opublikowano

Serwer sam w sobie jest spoko bo sensuala. Lecz moim zdaniem do września będzie off bo gra coraz mniej osób co można dostrzec po forum exaliona :)

Serwer już swoje wystał jak na harda to i tak długo teraz większość nowych serwerów stoi max 1 mc :) 

Opublikowano

Serwer sam w sobie jest spoko bo sensuala. Lecz moim zdaniem do września będzie off bo gra coraz mniej osób co można dostrzec po forum exaliona :)

Serwer już swoje wystał jak na harda to i tak długo teraz większość nowych serwerów stoi max 1 mc :)

Niekoniecznie, wystarczy dobra reklama i serwer ozyje. Jednak niektorzy administratorzy wola reklamowac inne serwery ale coz zrobic... Technik zamiast caly czas opiekowac i rozwijac serwer w ciagu tygodnia wprowadza w c**j zmian i wychodzi z zalozenia "starczy na ten miesiac"

Ponadto dalej jest sporo graczy

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano

''Miesiąc po istnieniu serwera'' - Tematy można zakładać nawet gdy serwer jest offline, marny twój post.

Ciekawe, a o czym mamy dyskutować, gdy serwer padł i już nie wstanie? Pomyśl logicznie, każdy serwer który padł nie ma prawa mieć dyskusji.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...