Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

fifka pad chaos

Rorschach

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Mam ten Pad (dokładnie od tego samego typa kupiłem na allegro) . W sumie pad jak pad nie ma w nim nic niezwykłego . W fife da się grać bez problemu .

?????

Opublikowano

Moim zdaniem najwygodniejszy do wszystkich gier bo najprościej zbudowany i dość niewielki. ;)

"Because I'm a full grown lonely cat in the world."

Opublikowano

Miałem kiedyś identyczny obecnie jego szczątki są gdzieś w szafie. Nigdy nie kupuj takiego badziewia. Lepiej uzbierać i kupić coś lepszego. Nie dosyć że jest strasznie łamliwy to guziki lubią się zatykać lub też blokować.

Opublikowano

Sorki nie przeglądałem forum . Ja miałem około 3 przyciski naraz (grałem też w inne gry niż fifa) i bez problemu działa . W Raymanie miałem automatycznie wszystko ustawione , to samo w fifie ;)

?????

Opublikowano

Kupujesz dowolnego pada, potem ściągasz x360ce, emulujesz sobie pada tak, że komp widzi go jak tego od xboxa i możesz sobie we wszystko grać. Na dodatek nie musisz się nawet martwić o konfigurowanie go w ustawieniach gry.

Chociaż zawsze najlepszym wyjściem jest uzbierać te 90zł i kupić raz na zawsze porządnego pada.

Bóg to twoje sumienie

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...