Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Problem z Ravia.eu

Wiciu05

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siemano mam problem z Ravią.. Pobieram klienta z oficjanej strony Ravii, wszystko ładnie sie pobiera no i przechodze do folderu Pobierane (tam gdzie powinienem mieć Ravie, bo mam tak ustawione) widzę Instalator ale znika on po chwili i wyskakuje komunikat z antywirusa, że system jest zagrożony.. Wychodzi na to, że jest zawirusowany klient.. Co mam zrobić ? Pomóżcie :) !  Może pomogło by to, że ktoś z was, kto ma ravie może ją zapakować do winrara i wstawić na byle jaką stronę, żebym mógł pobrać. Sprawdźcie wcześniej czy nie jest ona zawirusowana .. Proszę o pomoc ! :)

Opublikowano

Nikt ci ravi nie bedzię wrzucał, na jakąs strone...

Ja ostatnio pobierałem ravie i nie mam zawirusowaną... 

Może coś na twoim laptopie/kompie jest zawirusowane

a znika { może } ponieważ nie skonczyło sie pobierać a ty juz zamknales przegladarke

Opublikowano

Nikt nie będzie Ci tego wrzucał dlatego, że najprawdopodobniej antywirus widzi w kliencie Ravii wirusa. Z antywirusami to tak jest...często wyłapują trojany, a tak naprawdę są to tylko nieszkodliwe części danego programu. Tak samo jest z różnymi botami do innych gier. Klient jest bezpieczny.

06378525511797333958.jpg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...