Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Szukam słuchawek typowo Gamingowe Do 250zl kazdemu daje like

BarTiK1337

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Korzystam ze Steelseries Siberia v2.

Zajebiście wygodne, świetne stereo, krystaliczny dżwięk mikrofonu, bas przepiękny (po przepaleniu)

Szczerze polecam.

Opublikowano

Jaką masz dźwiękówkę? Bo może lepiej zainwestować w jakiegoś Xonara i Sennheisery 202 / Superluxy 681 np.

YGsMv3q.jpg
Opublikowano

Jeśli chcesz kupić słuchawki "dla graczy" tylko dla znaczka to obojętnie czy będzie to Steelseries Siberia v2 czy Razer Kraken Pro Green, bo dźwięk będzie słaby.

Słuchawkami którymi warto się zainteresować to superlux hd 668b, superlux hd 681 czy creative aurvana live.

Opublikowano

Jak już gamingowe to tylko AKG GHS1 (ponoć niewygodne) lub Superlux HMC631 (trudno dostępne) reszta to typowy shit. Jednak w tej cenie polecałbym Ci Shure SRH240, spełnią się lepiej w grach od wszystkich słuchawek for gejmers, dodatkowo to poezja jeśli chodzi o muzykę. Dynamiczny i niski bas, czytelna, klarowna góra i przede wszystkim perfekcyjna, naturalna i stojąca na równi z basem średnica.

Opublikowano

Tak jak up.

Ja sam jestem posiadaczem tych Krakenków i nie są wcale takie dobre jak za taką cenę.

internet to nie jest jakis oddzielny swiat gdzie ludzie zapomnieli o swoich emocjach

Opublikowano

Mam superlux 681 z ręką na sercu mogę ci powiedzieć

że biją na głowę każdego razera ,

Ze steel series jest troche inaczej (lekko lepszy dźw. i dessing moim zdaniem)
Ja bym się kierował do 

Superlux HMC631 lub steel series siberia v2 (red version )

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...