Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Problem z FPS'ami na karcie zintegrowanej

rendaszka

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam!Nie raz pisałem na innym forum apropo poprawy FPS w grze CS 1.6 czy CS:GO... Lecz do tej pory nie moge w to uwierzyć,że na karcie zintegrowanej 64MB nie da sie wyciągnąć stałej liczby FPS chociaż 30 (na stałe)... Jeżeli ma ktos jakis na prawde zajebiaszczy pomysł na to jak to zrobić proszę podawać przydatne propozycje.. bez komend fps_max 100 developer 1,2... bo to nic nie daje! Pozdrawiam MalczukMMZ gracz cs 1.6

MAM INTEL® HD Graphics 3000 64 MB laptop hp 8 gb ram procek: intel i5

Opublikowano

Kaarta zintegrowane wiec nic nie poradzisz . Przeczyszc komputer przed gra wylacz wszystkie procesy i zmien ustawienie gry na najmniejsze . Zrob formata. 

"Upadli powstaną"

Opublikowano

Kiedyś sam byłem w posiadaniu karty zintegrowanej intel hd 3000 i uważam że ta karta jest do kitu .. 

Ze względu na :

- zintegrowanie 

- jakość

Co do FPSÓw wchodzisz w głowny panel Intel HD 3000 i suwaczek który jest w bodajże w zakładce " Grafika " przesuwasz na WYDAJNOŚĆ , przeczyść komputer , przeskanuj , wyłacz zaproe systemu windows , ustaw opcje na minimalne wyłącz synchronizacje pionową .

Co do karty radziłbym wymienić , procek jest GIT tylko karta do kitu lecz jeżeli grałeś w gry takie jak Battlefield 3 lub Call of Duty Modern Warfer 3 i spokojnie wyciągałeś te 30 fps to powinieneś oczyścić kompa w środku .

212z9rs.jpg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...