Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

BBVA/Bundesliga 100k

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Część gry:World

Liga/Narodowość:Bundesliga,BBVA albo BPL

Formacje:4-2-1-2-1 albo 4-2-3-1

Ilość monet: 100k około, skład może być za więcej to dozbieram

Platforma:PC

Czego oczekuję:Szybkości,dobrych strzałów, kogoś z dobrymi trickami,dryblingiem.

Ilość zgrania:90/100

Nie moge się zdecydować między tymi ligami ;/ Doradźcie która z nich lepsza,

darius__league_of_legend__signature_by_deinyght-d5sd11x.jpg

Opublikowano

Podajcie mi powody dlaczego Gotze jest dobry na CAMie. Płacenie 60k za takie gówno to są żarty, rozumiem jakby był na innej pozycji Już lepiej kupić Gundogana, który kosztuje mniej i NICZYM się nie różni Można też Diego kupić - typowy pomocnik, podania, strzały..

Opublikowano

Podajcie mi powody dlaczego Gotze jest dobry na CAMie. Płacenie 60k za takie gówno to są żarty, rozumiem jakby był na innej pozycji Już lepiej kupić Gundogana, który kosztuje mniej i NICZYM się nie różni Można też Diego kupić - typowy pomocnik, podania, strzały..

Zgadza sie Gundogan jest lepszy od Gotze.Nie wiem skąd taka cena Gotze

Opublikowano

Lepsze wykończenie i drybling.

636451494245979649038.gif

Opublikowano

Lepsze wykończenie i drybling.

Oraz nazwisko - zobacz sobie Coutinho, kopia Gotzego. O Gundoganie nikt nie gada a o Gotze dużo osób słyszało, więc nie bez powodu ludzie go wybierają. Tak mozg nasz działa, mając w składzie kogoś kogo lubimy albo kto jest drogi: Aguero, Neymar, Ronaldo - nimi na pewno lepiej będziesz grać lepiej bo jarasz się nimi, Nie bez powodu Neymar kosztuje tyle hajsu, te 5* słabszej nogi wcale dużo nie daje ale gra tym zawodnikiem daje sporo frajdy. Pozatym Gundogan ma wszystko to samo co Gotze i jeszcze gra lepiej w obronie i wysoka pracowitość w ataku ;]

Opublikowano

Dzięki za składy bananovy, tyle ze one kosztuja w fifa world 5 x tyle bo to są inne ceny ;d Ale wykorzystałem sb 4 zawodników z twojego składu. Do zamknięcia.

darius__league_of_legend__signature_by_deinyght-d5sd11x.jpg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...