Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Nowe tla logowania

prmk

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

A wiec postanowilem wam udostepnic nowe tla logowania :)

SS :

2h2jtjp.jpg

qs1kd3.jpg

2qiwfmg.jpg

aoawb4.jpg

2d799hw.jpg

fehopf.jpg

W paczce znajduje sie 12 logowan. Jezeli chcecie wiecej pisac. 

Download :

http://www.multiupload.nl/QLRSLHQT0O

Skan :

https://www.virustotal.com/pl/file/9d1ed72138f052133235392c317b880c2bfbdc3d1b25c80e23da1eeeef837e1b/analysis/1397328815/

40117680099074104760.gif                                                 

Opublikowano

wow. Umiesz korzystać w Grafika google.

Te obrazki widziałam "n" razy, jako "Fantasy wallpaper"

Tak tylko nie kazdy ma czas szukac :)

Udostepnilem bo dostawalem spam na gg/pw czy mam jakies tla.. 

@ Endymion nie kompromituj sie czlowieku :) Szukanie w google zajmuje dluzej a jak  cos ci nie pasi to zrobie dzis/jutro cos wlasnego. 

40117680099074104760.gif                                                 

Opublikowano

Tak tylko nie kazdy ma czas szukac :)

Udostepnilem bo dostawalem spam na gg/pw czy mam jakies tla.. 

Kurwa jakie tępaki na tym forum. Już szybciej będzie znaleźć te grafiki w google niż szukać tematu na mpc.

Opublikowano

ja was nie rozumiem czasem dal bo mial taki kaprys moze ktos bedzie potrzebowal to sobie wykorzysta w wy tylko hejty prawda w google jest sporo tel sa lepsze i gorsze ale bez hejcic potraficie jak byscie byli wszyscy grafikami lap plusa 

Opublikowano

ja was nie rozumiem czasem dal bo mial taki kaprys moze ktos bedzie potrzebowal to sobie wykorzysta w wy tylko hejty prawda w google jest sporo tel sa lepsze i gorsze ale bez hejcic potraficie jak byscie byli wszyscy grafikami lap plusa 

Jestem grafikiem i mam prawo takie coś "hejcić". Dla mnie po prostu jest to mała przesadą. Przecież połowa tych "backgroundów" jest widoczna w grafice google po wpisaniu hasła "fantasy wallpaper". Nie trzeba nawet dużo skrolować, by je szybko znaleźć. Zaraz ludzie zaczyna tworzyć tematy po jednej takiej grafice, zaciągniętej z google i zrobi sie tutaj syf. Chcecie tła logowania? Proszę bardzo. Mój post zastąpi chyba milion tego typu tematów.

https://www.google.com/search?newwindow=1&rls={moz%3AdistributionID}%3A{moz%3Alocale}%3A{moz%3Aofficial}&biw=1760&bih=930&tbm=isch&sa=1&q=fantasy+wallpaper&oq=fantasy+wallpaper&gs_l=img.3..0l9j0i24.765202.767997.0.768095.17.12.0.5.5.0.178.1086.5j7.12.0....0...1c.1.40.img..5.12.408.WQ8XRzG82Mw
Opublikowano

Aż głupio pisać tu taki post, ale...

Skan paniczu, czas do 21.

https://www.virustotal.com/pl/file/9d1ed72138f052133235392c317b880c2bfbdc3d1b25c80e23da1eeeef837e1b/analysis/1397328815/

Prosze.

@ Sprobuje cos podzialac w grafice i zrobic wam jakies ladne tla.. 

Moze na jutro dam rade :)

40117680099074104760.gif                                                 

Opublikowano

Oczy krwawią, gdy się widzi kolejny taki bezsensowny temat...

Nadal podtrzymuję, że wszystkie tematy w tym dziale powinny najpierw być akceptowane przez moderatora, a dopiero później po akceptacji powinny pojawiać się na forum. W przeciwnym wypadku robi się tu syf.

Opublikowano

Oczy krwawią, gdy się widzi kolejny taki bezsensowny temat...

Nadal podtrzymuję, że wszystkie tematy w tym dziale powinny najpierw być akceptowane przez moderatora, a dopiero później po akceptacji powinny pojawiać się na forum. W przeciwnym wypadku robi się tu syf.

74530976814869520917.jpg

Opublikowano

Mimo, że z google... podoba mi się ostatnie. (: Pozostałe średnio raczej pasują do klimatu metina, przynajmniej w moim odczuciu.

it's not who i am underneath

but what i do that defines me.

Opublikowano

Według mnie jest to zbędne.

Dobry Sposób na zrobienie laików ale nie w tym kierunku...

Jakby nie Patrzeć to osmieszyles swa osobę bo te tła były juz setki razy dawane do jakiegoś clienta.

A u wojska google i tak ciekawsze sie znajdzie :)

Opublikowano

Według mnie jest to zbędne.

Dobry Sposób na zrobienie laików ale nie w tym kierunku...

Jakby nie Patrzeć to osmieszyles swa osobę bo te tła były juz setki razy dawane do jakiegoś clienta.

A u wojska google i tak ciekawsze sie znajdzie :)

To nie bylo dla lajkow :) Dostawalem spam to cos wyszukalem. 

@ Teraz nie mam czasu na swieta lecz po swietach sprobuje ogarnac cos wlasnego :)

40117680099074104760.gif                                                 

• 3 tygodnie później...
Opublikowano

Co z tego, że były na google jak nie każdy umie szukać ? :P Ja np nie widziałem takich fajnych obrazków na tła. Zasysam 

//

Opublikowano

Piękne są ale wole standardowe które pasują pod klimat metina.

Pobiorę i zobaczę jak to będzie wyglądało. 

• 2 miesiące temu...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...