Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Antaria - Start 18:00 :) [Dedyk] [4Fun]

LikeWeed

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 217
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Dajcie po przerwie oxa :P

Moze damy ale wytrzymajcie bo Svope sam naprawia bo LikeWeed i Kuba nie moga teraz na PC czekajcie cierpliwie :) 

supra-z4-motoraty-800x200.jpg

Nick: Patryczeek

Opublikowano

Zobaczyłem nazwe "4fun" to od razu wbiłem w temat. Prezentacja nie musi być "zaje*ista", ważne aby serwer dobrze działał i nie było żadnych bugów. Clienta pobieram i za 40 minut się zobaczymy na serwerze :) 

Opublikowano

Zobaczyłem nazwe "4fun" to od razu wbiłem w temat. Prezentacja nie musi być "zaje*ista", ważne aby serwer dobrze działał i nie było żadnych bugów. Clienta pobieram i za 40 minut się zobaczymy na serwerze :)

zapraszam na serwer jak i ts'a serwerowego Adres: ts69.pl

Opublikowano

Zwracam honor, nie przeczytałem dokładnie całej prezentacji, i nie dowiedziałem się jednej rzeczy.

Normalny exp do 99lvl. A potem naprawdopodobniej trudny quest który daje nam maksymalny level?

Czy po prostu ten quest będzie się ciągnał od 99 do 170?

Opublikowano

Zwracam honor, nie przeczytałem dokładnie całej prezentacji, i nie dowiedziałem się jednej rzeczy.

Normalny exp do 99lvl. A potem naprawdopodobniej trudny quest który daje nam maksymalny level?

Exp do 99 potem quest za który dostajemy max lv.

Opublikowano

99 lvl wbijasz , potem masz misje , rozwalasz ripa który jest w m2  i masz 170 lvl.

715a95fd31834.jpg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...