Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Nielegalny Windows (czy) Legalny Linuks

garguleczek

Nielegalny Windows (czy) Legalny Linuks  

38 użytkowników zagłosowało

1. 1. Nielegalny Windows (czy) Legalny Linuks?

• Nielegalny Windows
      38
    • Legalny Linuks
      0

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

a co sądzicie o wersji windows 8 Pro ?  bo mam możliwość zainstalowania takiego :P

Dla zwykłego użytkownika nie ma różnicy czy jest PRO czy nie. 

Chcesz mieć darmową uługe montażu/wysyłkę na morele.net albo techplanet.pl? Wejdź tu!

Opublikowano

Mam pytanie czy na win8 każde aktualizacje są tak ważne? Bo nie wiem czy kupować oryginalny windows a przecież lepiej zaoszczędzić więc wolał bym tego pirata. Na piracie można bez problemu poruszać się po necie, grać w gry rożnego rodzaju online itp?

Opublikowano

Mam pytanie czy na win8 każde aktualizacje są tak ważne? Bo nie wiem czy kupować oryginalny windows a przecież lepiej zaoszczędzić więc wolał bym tego pirata. Na piracie można bez problemu poruszać się po necie, grać w gry rożnego rodzaju online itp?

W pewnym sensie tak i nie. Jest troche niedociągnąć ze strony microsofta, ale nie są to jakieś poważne. Ja bym wolał pirata :)

1390144171-U592769.png

Opublikowano

Ja swojej 8 chyba nigdy nie aktualizowałem ;p

Chcesz mieć darmową uługe montażu/wysyłkę na morele.net albo techplanet.pl? Wejdź tu!

Opublikowano

A czy istnieje możliwość dodania startu zamiast tych kafelek w win8? Jeżeli tak to mógłbym ściągnąć tą 8 tylko czy kto z was mogły by mi podesłać dobry link do pobrania bo to co ja znalazłem nie wiem czy pewne ;/ z góry +

Opublikowano

Kafelki to osobny interfejs, z którego nie musisz korzystać. Jest mnóstwo programów dodających menu Start, polecam Start8.

YGsMv3q.jpg
Opublikowano

A czy istnieje możliwość dodania startu zamiast tych kafelek w win8? Jeżeli tak to mógłbym ściągnąć tą 8 tylko czy kto z was mogły by mi podesłać dobry link do pobrania bo to co ja znalazłem nie wiem czy pewne ;/ z góry +

Prościej można od razu w8.1 ściągnąć :). Tam od razu jest start bez pierdolencji.

Co do updatow na w8, nie ma ich bo są zablokowane. Jakaś tam aktualizacja sprawdza czy nie masz pirata więc są po blokowane.

graphic.png
Opublikowano

Nie ma właśnie :)

Szukałem i nie ma za cholere nie moge znaleźć :D

Zainwestuje i kupie 7 :)

Obecnie nie dało się na 8 siedzieć więc powrót do ubuntu ;/

Opublikowano

Nie ma właśnie :)

Szukałem i nie ma za cholere nie moge znaleźć :D

Zainwestuje i kupie 7 :)

Obecnie nie dało się na 8 siedzieć więc powrót do ubuntu ;/

Czego nie możesz znaleźć (windowsa 8.1)?

1390144171-U592769.png

Opublikowano

MPC Forum nie wspiera piractwa, nie dostaniesz od nas żadnego linku, przynajmniej nie w temacie. Jako że ten zbacza na złą drogę - zamykam.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...