Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] O co chodzi w tej ofercie? Cxy to prawda?

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, otóż chcialbym się zapytać o co chodzi w ofercie fiberhost.pl z serwerami obsidian?? Pisze nieskonczona ilosc RAMu i procka, a nizej 64gb... Pomocy, bo chcialem oferte zmienić, może fiberhost się tutaj odezwie??

1390144171-U592769.png

Opublikowano

To nie możliwe aby mieć nieskończoną ilość RAMu i procka.

To taki chwyt reklamowy aby ludzie kupowali.

Ale jak chcesz to kup i podaj mi IP na PW.

Ja ci przetestuje te niby nieskończoność RAMu i procka.

wTMfLGZ.png

Opublikowano

Jak dla mnie to wierutna bzdura , 64gb/ram nie ograniczony zegar procka - nie ma takiego czegoś , i to wszystko za jedyne 150 pln . Wieś tańczy i śpiewa. Posiadam 2 servery dedykowane 1 za 120 pln Procesor 3.4Ghz x 4 wątki 4 - 16Gb/ram dysk SSD 2 TB. 2 za 240 pln , Procesor 3.4Ghz x 4 wątki 8 - 48Gb/ram dysk SSD 2 TB . Tu wiem za co płace tą kase , nikt mnie plewami nie kusi , że cud  maszyna okazyjnie za 150 PLN !! . Kup dedyka będziesz miał pewniaka.

Projekt do realizacji95% .

13dc4348d4e4.png

Opublikowano

Pakiet posiada 999 slotów oraz nie ma żadnych limitów RAM oraz Procesora!

Chodzi o to że gdy przekroczysz procesor/ram to się serwer nie wyłącza :D

Opublikowano

Dedyki kupione w serwisie OVH maja tam tego w pytke coś dla siebie na 100% znajdziesz .

Projekt do realizacji95% .

13dc4348d4e4.png

Opublikowano

W ofercie obsydian chodzi o to ze masz 999 slotow i nie musisz sie martwic o miejsce na serwerze czy o pamiec RAM oraz o wysoka cene.

Opublikowano

O tym ram chodzi chyba o to, ze mozesz ustawić ze na następująca ilość slotów ram ;) Czyli np. masz na slota 100mb a mozesz se ustawić 74mb na slota

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...