Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[PYTANIE] Czy nadal opłaca się grać?

Dreemek

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Czy nadal opłaca się grać w tą grę?. Od ostatnich zmian gra się robi coraz gorsza. A tym bardziej od patchu RISE OF GOR

Gra straciła to "coś"

Czy nadal się opłaca?

Opublikowano

Jest sens ... Ja sobie wczoraj wróciłem na aderie i się całkiem spoko gra / przynajmniej jak się wróci i odrazu 44 lvl :)

Opublikowano

Każdy sądzi co innego ja najchętniej bym wrócił ale do patcha 3.3, nie wiem czemu ale łapie mnie taka nostalgia gdy pomyślę o tamtych czasach.

• 2 miesiące temu...
Opublikowano

grze daje max rok dwa potem bedzie bardzo malo osob z reszta juz teraz jest pusto w porownaniu do tego co bylo 2 lata temu  gra stracila to cos od patcha rise of gore 

Opublikowano

grze daje max rok dwa potem bedzie bardzo malo osob z reszta juz teraz jest pusto w porownaniu do tego co bylo 2 lata temu  gra stracila to cos od patcha rise of gore 

Ta gra bylaby na zawsze do grania bo teraz to max miesiac i sie nudzi. Za czasow w roku 2009 sie gralo najlepiej, robilo sie questy od poczatku zeby miec EQ startowe, lucznik nie mogl uzywac skilli w ruchu trzeba bylo z miejsca bic.. te czasy urgot ja bylbym za tym, ale GF tylko chce zarobic.. Jakbym takie pliczki mial to juz by stal serwer. Ale coz, pomarzyc kazdy moze :)

Opublikowano

Oplaca sie jezeli potrafisz ;p

Exp jest ulatwiony do tego poziomu ze w wiekszosci przypadkow po wykonaniu pieczatek wracasz teleporterem, a jezeli miejsca na potwory sa od siebie w wiekszych odleglosciach sa polaczone teleportem takze :P

518831445005751729602.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...