Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Skill Hack Na Csyt2 Metin2Mod

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Cze,

Mam mały problemik xDD Dotyczący skill hacka na privie CsYT2,mianowicie.... Mam skille body'ego i mam skill hacka i mam też silne cialo. No i jak se coś tam wyskillowalem.... :P to postanowilem se zrobic silne na P :D I tu 2 pytania: 1. Czy można przy magi body'ego mieć silne na P?? 2. Czy jak to silne mam na 15 to móglbym wyłaczyć hacka i zrestartowal te punkty i potem usunol skill hacka i te punkty um bym nie maila na marne?? PLX O ODPOWIEDZ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! PYTAM A NIE SPRAWDZAM BO AKURATTERAZ WYLĄCZYYLI SERWA!!!!!!!!!!!!!! WIĘC JAKK NAJSZYBCIEJ ODPOWIADAĆ!!!!!!!!! Napisze na dole i na gorze 3 pytanie zeby bylo widać :P Ok, dzęki wszystkim xD Teraz jeszcze 1 pytanie. ILE SERWER CSYT2 NIE BĘDZIE DZIAŁAŁ??? Bo jak narazie nie działa i niewiem czemu i kiedy będZie juz działać. Na stronce metin2mod.tk pisze ze juz serw jest on-line a jednak nie!! Więc jak się orj ęętujecie kidy to dacie znać

Opublikowano

1. Nie 2. nie wiem ;p

Oh every time I close my eyes

I see my name in shining lights

A different city every night

I swear the world better prepare

for when I’m a billionaire

Opublikowano

Ok, dzęki wszystkim xD Teraz jeszcze 1 pytanie. ILE SERWER CSYT2 NIE BĘDZIE DZIAŁAŁ??? Bo jak narazie nie działa i niewiem czemu i kiedy będZie juz działać. Na stronce metin2mod.tk pisze ze juz serw jest on-line a jednak nie!! Więc jak się orj ęętujecie kidy to dacie znać

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...