Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

ATS 1.4.7.6-a1

NewStyleGG

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Imię: Maciej

Nick: Zasukey

Coś o sobie: Jak wyżej na imię mam Maciej chodzę do drugiej klasy gimnazjum,preferuje granie na komputerze ale na dwór tez trzeba wyjść. :)

Dlaczego mam cie dodać: Nie powinienem sprawiać problemow.Chciałbym zagrać tutaj ponieważ mój komputer sam nie utrzyma paczki z taka ilością modów a także nie lubię grać sam.

Czy szanujesz pracę innych: Oczywiście niektórzy spędzili nad ta praca dużo czasu.

Opublikowano

Imię: Mario (Really :3)

Nick: eXoShini

Cos o sobie: Staram się być miły dla innych, lubię pomagać, jestem cierpliwy, hmm to chyba byłoby na tyle o sobie, po co więcej tutaj skoro w grze można się poznać lepiej ;d

Dlaczego mam cie dodac: Tak jak kolega wyżej, nie lubię grać sam, minecraft bez modów dla mnie odpada całkowicie, więc to serwer w moim typie :3

Czy szanujesz pracę innych: Nie byłoby sensu grać na serwerach itp. gdybym nie szanował pracy innych, więcej korzyści przychodzi z szanowania pracy innych.

Opublikowano

Imię : Rafał

nick : CroatoanX

Coś o sobie : Gram juz kilka lat w mc na modach, staram się pomagać graczom w miare możliwości.

Dlaczego mam cię dodać : Chaciałbym zagrać z innymi osobami, szukam serwera na modach na wersji 1,4,7 więc takiego serwera szukam.

Czy szanujesz prace innych : Tak szanuję prace innych, doceniam to że inni włożyli dużo pracy i wysiłku zeby dojśćdo czegoś, więc nie ruszam rzeczy co do mnie należą

Opublikowano

Imię: Damian

Nick: Cezarusek

Cos o sobie: Wow, jestem osobą dość miłą, spokojną i humorzastą. Interesuję się grami, muzyką, anime. :]

Dlaczego mam cie dodac: Szukam serwera na którym mogłbym pograć w normalnym gronie osób i myślę, że się zaklimatyzuję. :)

Czy szanujesz pracę innych: Oczywiście, że tak.

Imię: Sebastian

Nick: MMrCCraft

Cos o sobie: Mój czas spędzam na grami komputerowymi, rozmowami ze znajomymi i na ogladaniu anime. Jestem osobą miłą, tolerancyjną i impulsywną.

Dlaczego mam cie dodac: Ponieważ chciałbym zagrać z normalnym gronem osób i myślę, że jestem osobą która zasługuje na to.

Czy szanujesz pracę innych: Tak.

Imię: Wojtek

Nick: Centaurus

Cos o sobie: Jestem osobą wysoce inteligentną, uwielbiam grać w gry, wychodzić na dwór i rozmawiać z innymi.

Dlaczego mam cie dodac: Chciałbym zagrać z moimi znajomymi i chciałbym poznać nowe osoby.

Czy szanujesz pracę innych: Tak.

Opublikowano

Imię:Wiktor :D

Nick:lucxy55X

Cos o sobie:Mam na Imię Wiktor pochodzę że Śląska .Interesuję się Piłką Nożną i Komputerami :D

Dlaczego mam cie dodac:Ponieważ Uważam , iż zasługuje na dodanie :D

Czy szanujesz pracę innych:Oczywiście

Opublikowano

Imię:Marek

Nick:Kaczmarek

Cos o sobie:Mam na imię Marek mieszam na Mazowszu lubię gry komputerowe i sport

Dlaczego mam cie dodac: Ponieważ jestem osoba ogarnięta i lobię pomagać ludziom  na serwerach a także ogarniam mody

Czy szanujesz pracę innych: Tak

Opublikowano

Imię: Tomasz 

Nick:  Odyseusz003

Cos o sobie:  Jestem ogarniętym człowiekiem szukającym dobrego serwera na modach.

Dlaczego mam cie dodać:  Znam paczkę z modami i chciałbym zagrać na niej na multi gdyż na Singlu to nie to samo :) 

Czy szanujesz pracę innych: Oczywiście, że tak bardzo lubię pomagać nowym niedoświadczonym graczom.

beznazwyhd.jpg
Opublikowano

Imię: Adrian

Nick: wxnko

Cos o sobie: Jestem Adrian. Aktualnie chodzę do 2 klasy gimnazjum. Lubię grać w różne gry sandbox'owe i fps. Uczę się c++ na poziomie zaawansowanym. 

Dlaczego mam cie dodac: Ponieważ nudzi mi się bardzo i mało jest serwerów z taką ilością modów, które posiadają whiteliste dzięki której nie wchodzą osoby, które mogłyby uprzykrzać innym życie

Czy szanujesz pracę innych: Tak, po co mam grać jeśli nie szanowałbym innych prac, wtedy ludzie byliby tak samo do mnie nastawieni

Opublikowano

Imię:Patryk

Nick: notevery

Cos o sobie:  Ogarniam duzo modów (wciaż sie ucze) stram sie byc mily dla innych.. i nie ubliżać innym.

Dlaczego mam cie dodac: Od dawna szukam jakiegos dobrego serwera z modami.

Czy szanujesz pracę innych: Oczywiście nienawidze griefu.

Opublikowano

Może ktoś napisać jak to zrobić bo mi nie trybi.Próbowałem z magic launcherem i normalnym.

Opublikowano

@Up Nie moge odpalić tego "minecraftSP" na sys 32bit to jest na 64 nie ma szukałem innego mc ale nic nie ma.

Opublikowano

Imię:Łukasz

Nick:Xelias93

Cos o sobie:Pochodzę z Wielkopolski,na co dzień zajmuje się pracą a po niej spędzam czas z rodziną lub przyjaciółmi.

Dlaczego mam cie dodac:Od dawna szukałem serwera na ATS,grałem na wielu serwerach technicznych,o samych modach wiem dużo,chciałbym spróbować swoich sił na serwerze ATS.

Czy szanujesz pracę innych:Tak,wiem ile trzeba włożyć pracy w budowę własnych budowli czy też maszyn na serwerach technicznych. Co nie moje to  nie ruszam. Pozdrawiam Xelias93.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...