Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[PYTANIE] Liczba ludzi w 4Story

kysy21

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Yoł , mam pytanie , które zapewne się już powtarza , nie tylko tutaj ale także w innych działach , no ale cóż dawno nie grałem i muszę się dowiedzieć czy jest sens wracać . Chodzi mi o to czy gra , na chociaż jednym serwerze dużo ludzi ? I także czy dalej na Aderii , tylko Deriony przejmują większość terenów a Valo na Mortalu ? czy jest w miarę wyrównane ? Kolejne to czy są lagi ? czy nie ? Czy wystarczy 1 GB Ram żeby nie zacinało się na wojnach ? i karta graficzna która ma zaledwie 256 MB Nvidia GeForce 8400 GS ? I czy da się wbić dobre eq bez wydawania kasy ? czy dalej HARD UPGRADE ?

Najbardziej chciałbym się dowiedzieć czy nie będzie mi się zacinać gra , tak jak w p4story lub tam gdzie się nie da grać z powodów laggów czyli na vendecie

@Edit

Co do wydawania kasy , to za 210 kamieni księżycowych na 36 lvlu z eq +11/12 idzie wbić powyżej +16 ?

Opublikowano

za kk predzej kupuj itemy i sellaj za g bo pali piekelnie 

najbartdziej oplacalne sa mistrze chyba 40 za 98kk i 2,4g za jedna sztuke

\tak derion aderia sieja zniszczenie a na mortalu valo

Opublikowano

Już wróciłem i wcale lagów nie ma .. zero lagów .. nie wiem co jest z p4story , ale w każdym razie ani jednego lagga na td / markut / wojnie nie znalazłem ... moze raz - dwa się ścieło jak dużo osób . A z p4story mnie wywala z gry .

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...