Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

"Kolekcjoner" Koenigsegg CCX edition

komikspl

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

ua znam lepszy sposob 

sciagacie pursuit bota wlaczacie go ale zostawiacie go w stanie spoczynku tak jak na screenie 

http://scr.hu/1buj/svwbr

i wchodzicie do dilera i klikacie kup miejsce i kupuje ci za darmo :) sposob dzial na 100% bo sam tak nabilem sobie 160 miejsc :D

Czytałeś w ogóle temat?

Na samym początku musimy pobrać tego bota :

download http://www46.zippyshare.com/v/48123044/file.html

skan

https://www.virustotal.com/pl/url/1ff8067f6c6076ea5cdcc4007577b02e3a2a403ba5cec126f33af601a472be0e/ analysis/1380208276/ Pózniej robimy tak :

Uruchamiamy grę w roździelczości 800x600

Wchodzimy w Dilera aut i dajemy kup samochód

Włączamy tego bota i nic nie klikamy w nim !

Wracamy do gry i kupujemy miejsca za free !

HB5fLf7.png

Opublikowano

mam nadzieje ze bana nie będzie

Nick: ⓉⒽⒺ ⓉⒺⓁⒺⓉⓊⒷⒾⓈ ⓅⓁ

Serwer: PL1

Firma: EIC

LvL: 15

Opublikowano

ua znam lepszy sposob 

sciagacie pursuit bota wlaczacie go ale zostawiacie go w stanie spoczynku tak jak na screenie 

http://scr.hu/1buj/svwbr

i wchodzicie do dilera i klikacie kup miejsce i kupuje ci za darmo :) sposob dzial na 100% bo sam tak nabilem sobie 160 miejsc :D

chlopie ty lepiej to przeczytaj a pozniej pisz .....

post-816901-0-33396300-1405158820.png

Lubie Komiksy <3

By Me KomiksPl 

Opublikowano

Pytanie: Co zrobić jeśli przez przypadek przy usuwaniu tych samochodów za 125k IGC sprzedałem Koenigsegga? Da się go jakoś przywrócić? Odebrać ponownie? Cholera nie zauważyłem i nawet nie zdążyłem nim nawet metra przejechać a ponad dwie godziny spędziłem nad zakupami samochodów i robieniu miejsc...

Opublikowano

Pytanie: Co zrobić jeśli przez przypadek przy usuwaniu tych samochodów za 125k IGC sprzedałem Koenigsegga? Da się go jakoś przywrócić? Odebrać ponownie? Cholera nie zauważyłem i nawet nie zdążyłem nim nawet metra przejechać a ponad dwie godziny spędziłem nad zakupami samochodów i robieniu miejsc...

Nie idzie go odzyskać.

Opublikowano

Zajebiście po prostu... A jakby napisać do EA? Nie ma szans? Nosz cholera nawet nie uruchomiłem silnika i nie posłuchałem jak warczy... Przecież to masakra jakaś jest... A jak się posiada dwóch kierowców to można przesyłać z kierowcy na kierowcę samochody?

Opublikowano

Też jest to nie możliwe :D Pisz do EA, może coś zdziała choć wątpię.

TESTERPL11.png

exLider MPC Racing Team | exWeteran MPC Racing Team | exRedaktor Gier Samochodowych

Opublikowano

Wiem że to nie był błąd gry tylko mój, napisałem, przyznałem się do winy i czekam na odpowiedź. Jak nie da rady to normalnie nie wiem co zrobię... Usunę kierowcę i zrobię sobie na nowo chyba...

Opublikowano

Pomóżcie, mam w garażu 155 samochodów, zdobyłem osiągnięcie Collector 150 cars, a Koenigsegga nie mam w garażu ;<

@@ Edit, dobra poradziłem sobie, że trzeba wziąć "Claim Reward" :D

Opublikowano

Pomóżcie, mam w garażu 155 samochodów, zdobyłem osiągnięcie Collector 150 cars, a Koenigsegga nie mam w garażu ;<

1. Odebrałeś nagrodę?

2. Przeszukałeś garaż?

3. Nie sprzedałeś go przypadkiem?

HB5fLf7.png

• 3 miesiące temu...
Opublikowano

Ja uzywam te bota i prawie do 60lvl dobilem a bana nie ma, baa nawet sprawdzania konta nie bylo wiec wiesz, dlatego pytam

Ja uzywam te bota i prawie do 60lvl dobilem a bana nie ma, baa nawet sprawdzania konta nie bylo wiec wiesz, dlatego pytam

Opublikowano

Nowa wersja TE Bot'a jest dość "bezpieczna" (pod warunkiem, że nie wbija się zbyt dużo ucieczek).

Gorzej jest z miejscami na auta w garażu, bo trzeba mieć ich co najmniej 150, a dodawanie miejsc jest już wykrywalne.

HB5fLf7.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...