Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

dodatki do broni

Pitagoras333

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

@up L86 też ma (moim zdaniem) o wiele mniejszy odrzut z taktyczną, aniżeli z stabilizującą.

Ghost1225.gif                               

Pomogłem? To cud! Daj lajka, by uczcić to niecodzienne wydarzenie.

ale papieża to ty szanuj

Opublikowano

Do mojej gry bronie mogą mieć odrzut w chuj, bo to i tak samopowtarzalne snajperki. XM8AR, FN MINIMI PARA, M27 IAR, RPK 74m to bronie na mniejszy dystans do gry full auto, i tutaj w większości przypadków Nemesis/Stabka ewentualnie Taktyczna, ale jej nie mam.

Jeżeli poszukujesz listy ID przedmiotów Minecraft, komend WorldEdit, to zapraszam do mojego poradnika!

25hmxok.png

Opublikowano

@up właśnie do tych broni full auto najlepsza taktyczna ew. nemesis, qbb też najlepsze z taktyczną. Z tym że skoro ty strzelasz po 1 kulce to Ci odrzut nie przeszkadza.

@Edit z resztą nawet strzelając w ścianę widać znaczną różnice w rozrzucie i odrzucie.

Opublikowano

Odrzut a rozrzut to dwie różne rzeczy. np taki IAR  z nemesis zero odrzutu, a kurewski rozrzut. Taktyczna lepsza od stabki. Taka Sawka z taktyczną to prawie lasergun

Jeżeli poszukujesz listy ID przedmiotów Minecraft, komend WorldEdit, to zapraszam do mojego poradnika!

25hmxok.png

Opublikowano

stabil jest dobry na sawa bo tylko maly recoil w gore i seryjkami po 4 kulki!, na taktycznej bije na boki ,a na nemezisie to nie mam pojecia jak ci niee moga wchodzic pociski tylko damage zabiera-1 

Opublikowano

@up omg, serio ślepy jesteś ? No ok graj z czuje chcesz ale nie wmówisz mi że stabka lepsza od taktycznej w sawce.

A do xm8ar też byś stabke pchał ? Zagrałem mg36 z stabką i powiem że jest najlepszym wyborem do tej broni. ( testowalem taktyczną, thuderbolt)

Opublikowano

Moja wypowiedź miała na celu własnie wywyższenie Taktycznej nad Stabilizującą. Z tą druga było by Trrrrr i trafienie T pudło rr pudło r pudło rr.

Na razie nie mam taktycznej, jak kupię za 2 minuty, to przetestuję. Do SAWki, LSATa i L86A2 już wiem, że są na pewno lepsze od Stabilizującej z Taktyczną. 

I na przyszłość nie krzycz tak głośno.

25hmxok.png

Opublikowano

@up Aha, to Cię nie zrozumiałem :D

L86 z taktyczną też o niebo lepsze niż z stabką. LSAT nie wiem, bo nie grałem. Zastanawia mnie tylko co mg36 ma w sobie takiego, że tylko do niej taktyczna nie pasuje o_O

@Edit Gdzie krzyczę ? :D

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...