Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Dobrze rozwijam MAGA?

Omek

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Dobrze, tylko więcej w inteligencję i dodaj też do siły i zręczności. Nie dużo. Trochę pomoże Ci to w lochach. Powodzenia!

Ps. Jaki serwer? :p

Opublikowano

Narazie nie ładuj w szczęście. Ładuj w inteligencję (jest Ona najważniejsza dla maga, potem wytrzymałość). Potem w lochach, z małą ilością inteligencji możesz nie dać rady. 

534721413388468938793.jpeg

Opublikowano

Dobrze, tylko więcej w inteligencję i dodaj też do siły i zręczności. Nie dużo. Trochę pomoże Ci to w lochach. Powodzenia! Ps. Jaki serwer? :P

@Marchwj s27 ;]

@SeterN oke,

9368_gold.png

Opublikowano

W inteligencje musisz bo atrybut maga to że ma epic ataki.Mój mag 85lv hita 70k ,a mój kolega wojownik 100lv 36k ale ma dużo hp

:ninja: JESTĘ NINJĘ  :ninja:

Opublikowano

W inteligencje musisz bo atrybut maga to że ma epic ataki.Mój mag 85lv hita 70k ,a mój kolega wojownik 100lv 36k ale ma dużo hp

Co do woja to wiem, bo sam mam 150. Ale wojkiem gra się nudno. Oke, dzięki :)

9368_gold.png

Opublikowano

Omek Nudno a mag co ma takiego ciekawego ?  Woj to dobra postac mam 96lvl hity 32-68k lochy 58 zabezpieczonych 617k hp. Więc jeśli się słabo rozwinie jakąkolwiek profesję mag,woj,zwiad gra będzie nudna. Co do tematu to ładuj w inte. Co do maga to koksi do 60 lvl potem lami już :)

Kamilo10_na_63_4_logo.png[/center]

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...