Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] SkyBlock - pomysł dobry czy nie?

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Mam pomysł na kupowanie receptur (tzn.nie wszystkie receptury są dostępne np.na diamentowe narzędzia, a żeby je mieć to trzeba kupić recepturę.) Kolejną rzeczą jest też kupowanie możliwości korzystania z enchantingu, alchemii, lucznictwa, kowalstwa. Na przykład gdy klikamy na kowadło i nie nauczyliśmy się kowalstwa to wyskakuje komunikat "Co to za przedmiot?" . W sklepie kupujemy książke o kowalstwie i klikamy PPM na nią i wtedy jesteśmy nauczeni kowalstwa i pozwala nam korzystać z kowadła.

Opublikowano

Mam pomysł na kupowanie receptur (tzn.nie wszystkie receptury są dostępne np.na diamentowe narzędzia, a żeby je mieć to trzeba kupić recepturę.) Kolejną rzeczą jest też kupowanie możliwości korzystania z enchantingu, alchemii, lucznictwa, kowalstwa. Na przykład gdy klikamy na kowadło i nie nauczyliśmy się kowalstwa to wyskakuje komunikat "Co to za przedmiot?" . W sklepie kupujemy książke o kowalstwie i klikamy PPM na nią i wtedy jesteśmy nauczeni kowalstwa i pozwala nam korzystać z kowadła.

Pomysły fajne, ale bardziej by wyszedł z tego RPG ;D

Opublikowano

Ja bym ten pomysł wykorzystał na twoim miejscu. Wreszcie było by coś oryginalnego niż wszystko na tacy.

Opublikowano

Przybliżony termin to..  25 kwiecień.

Ja bym ten pomysł wykorzystał na twoim miejscu. Wreszcie było by coś oryginalnego niż wszystko na tacy.

Zobaczymy, aktualnie jest jeszcze dużo pracy nad samą walutą ;d

Opublikowano

Pytanie: Czy istnieje możliwość pomocy ? Jeśli beta testy to dłuższe . Bo na godzinki czasu nie mam ....

Opublikowano

Pytanie: Czy istnieje możliwość pomocy ? Jeśli beta testy to dłuższe . Bo na godzinki czasu nie mam ....

Zapewne będą owe beta testy, ale najpierw musimy większość przygotować :)

• 5 miesięcy temu...
Opublikowano

Pamiętam jak kiedyś gralem strasnzie dużo na PSV i jeszcze bardziej sie ucieszyłem kiedy był skyblock. Skończyłem pół roku temu z MC ale jeżeli wróci stary dobry PSV skyblock to powróce (loterie, OX, dużo eventów) Może mnie pamiętasz (cjbk) 

Myśle że dało ci coś do rozumienia 

(nie czytałem komentarzy więc jak cos to przepraszam za to co powiedziałeś że nie będzie)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...