Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Mod na pandore

EloElas

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Mam problem wczoraj wieczorem jeszcze dobrze chodził do momentu kiedy mi się metin wyłączył.

Gdy biorę zeby  się zalogować wyskakuje mi że Serwer jeszcze nie został otwarty , a pandora ma już okoł 5 lat.

Próbowałem przeinstalować moda , ale nic nie dało .

Opublikowano

Mam problem wczoraj wieczorem jeszcze dobrze chodził do momentu kiedy mi się metin wyłączył.

Gdy biorę zeby  się zalogować wyskakuje mi że Serwer jeszcze nie został otwarty , a pandora ma już okoł 5 lat.

Próbowałem przeinstalować moda , ale nic nie dało .

Zaktulizuj clienta Pandory i od nowa wgraj moda.

Jak nie pomoże to przeinstaluj na inny dysk i też

wypakuj moda.

Opublikowano

jak włączam bez moda pandore to też tak piszę.

A patchera jak odpalam to u góry pisze ,,version empty (errorcode=NEF404)'' , może od nowa zainstalować pandore i wgrać moda ? 

Opublikowano

Ja miałem ostatnio podobnie na modzie tylko z CH1 gdzie wywalało komunikat "Serwer nie jest jeszcze otwarty."

Nie tylko Pandora nie działa, ale także Strona i forum Mortala od paru dni nie działają, teraz widzę że nawet sam serwer przestał działać i pewnie Admin nie wie o crashu jednego i drugiego :D

Nigdy nie kłóć się z głupkiem,bo najpierw sprowadzi cię do swojego poziomu a potem pokona doświadczeniem.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...