Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Rozstrzygnięte]Usunięcie / przeniesienie działów

Vipper

12 użytkowników zagłosowało

1. 1. Jesteś za usunięciem lub ukryciem działu Download?

• Tak, jest zbędny
      7
    • Nie
      3
    • Nie mam zdania...
      2
  2. 2. Jesteś za przeniesieniem działu Programowanie gier?

• Tak
      5
    • Nie
      6
    • Nie mam zdania
      1
  3. 3. Jesteś za przeniesieniem działu Cube World?

• Tak
      7
    • Nie
      4
    • Nie mam zdania
      1

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Można zauważyć jak dział Download, który istnieje już jakiś czas po prostu kuleje... Ponieważ jest zakaz warezu, a darmowe pliki można znaleźć na każdym kroku w internecie, ten dział w mojej opinii nie ma większego sensu. Drugi dział to Programowanie gier, jego użyteczność conajmniej mija się z celem. Przychodzą i korzystają z niego osoby, które nie mają pojęcia o jakimkolwiek projektowaniu / programowaniu bez uprzedniego poczytania o programie / toolsach (a wystarczy przejrzeć chociażby podpięty temat), już nie wspominając o tym, że nawet zapominają o wujku Google. Z kolei doświadczeni user'zy znacznie mniej chętnie udzielają się w tym dziale. Bądź co bądź dział jest młody i wnioskuję o jego przeniesienie do Inne języki programowania, ponieważ na stronie głównej robi się coraz większy syf...

Trzecia sprawa to przeniesienie działu Cube World, gra miała swoje 5 minut w czasie premiery, ze względu na łudzące (mało-trafne) skojarzenia z Minecraftem. Według kilku miesięcznych obserwacji potencjał tego działu jest znikomy.

Tak więc proszę o 3 rzeczy:

• usunięcie działu "Download",
  • przeniesienie działu "Programowanie gier",
  • przeniesienie działu "Cube World" do "Inne gry",

Pozdrawiam  <3

Opublikowano

Co do działu "Download", to jestem na tak. Co do reszty, to na nie. Jak przeszkadza Ci syf, to wystarczy ukryć niektóre działy.

17052109001382846035.png

Opublikowano

W obecnej chwili jest dobrze nie ma co zmieniać. Co do usunięcia "Download" to jestem przeciwny, zawsze ktoś coś wrzuci, ktoś się zarejestruje i dzięki temu może być więcej aktywnych użytkowników. Poza tym, mógłbyś napisać do moderatorów działów, byłoby prościej.

3x Nie.

Opublikowano

W obecnej chwili jest dobrze nie ma co zmieniać. Co do usunięcia "Download" to jestem przeciwny, zawsze ktoś coś wrzuci, ktoś się zarejestruje i dzięki temu może być więcej aktywnych użytkowników. Poza tym, mógłbyś napisać do moderatorów działów, byłoby prościej.

3x Nie.

Podpisuje się pod tym.

1390144171-U592769.png

Opublikowano

3x Nie.

Również podpisuję się pod tym.

Aż tak przeszkadza ten dział Downloadu?

313561454060320945952.gif
Opublikowano

3x Nie.

Dłuższej grafiki się nie dało?

Opublikowano

3x Nie.

Opublikowano

3x Nie.

Download nie musi mieć aktywności M2, Lola czy MC. Każdy może wrzucić tam swój pliczek i dlaczego mielibyśmy tego zabronić?

Zgadzam się z QuarK'iem.

727881401622271220780.jpeg
Opublikowano

Na pierwszej stronie temat, w którym ostatni post został napisany w 2012 roku, download jest zbędny, a Cube World zmieniłbym w subforum.

Opublikowano

Na pierwszej stronie temat, w którym ostatni post został napisany w 2012 roku, download jest zbędny, a Cube World zmieniłbym w subforum.

4770714280454741315510.png
Opublikowano

download tak, cubeworld zostawić, przenoszenie do innych mmo zabija działy

Opublikowano

Również podpisuję się pod tym.

Aż tak przeszkadza ten dział Downloadu?

like_me_on_facebook.png

facebook.com/vershydesign

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...